18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexpózok a Betty Blue-ból

2014.05.19. 22:13
Az 1986-os Betty Blue című francia film sokak szexuális fejlődését meghatározta, ráadásul azon ritka filmek egyike, ahol nemcsak a nő meztelen a filmben, hanem a férfi is. Sőt, talán kicsit többször látni a főszereplőt, Zorgot (Jean-Hugues Anglade) pucéran, mint a filmben szereplő színésznőket. A ideggyenge nő és az átlagos, egyszerű férfi szenvedélyes szerelme nem mindennapi történet, teljesen természetes, hétköznapi szexjelenetekkel tarkítva.

Alvás közben

A férfi alszik, a nő próbálja ébreszteni szájjal és egy kicsit kézzel is, de hiába. A filmtörténelemben ritka az ilyen természetes és életközeli jelenet egy pár mindennapjaiból mint ami a Betty Blue-ban látható.

Nyalás az ágy szélén

A férfi a földön térdel, a nő az ágy szélén fekszik széttárt lábakkal, ahogy a képen is látható. Természetesen ezt a pózt fordítva is ajánljuk.

Misszionárius pózban

Úgy tűnik, a filmek kedvenc szexpóza a misszionárius póz, ami nem mutat semmit a szereplők testéből, de mégis egyértelmű, mi történik.

tumblr mzgnbnQsh21qj5t5io3 1280

Welcome-szex az étkezőasztalon

Összeköltözéskor, vagy épp egy utazás után jól eshet a welcome-szex, a Betty Blue-ban az étkezőasztal és a szék állt rendelkezésre az évődéshez, majd az ágyban kötöttek ki. Mi kifejezetten az étkezőasztalt ajánljuk mint helyszínt.

A teraszon ülve

Forró nyári éjszakákon a hűvös esti szél melletti borozás akár szexbe is torkollhat, vagy legalábbis egy kielégítő előjáték beleférhet az erkélyen is.

+1 Szex utáni cigi