Itt a jövő kotonja, ami gyakorlatilag egy aprócska, makkra helyezhető sapka. És ennyi. Állítólag nem olyan büdös, mint a sima gumi, nem szakad el, sőt akár napokig is lehet viselni. Mi viszont egyáltalán nem értjük, hogy ez a kis izé hogy marad fent az ember farkán. Vagy ha fent is marad, hogy a jó életbe lehet onnan leszedni szex után??

A 444 boldogan üdvözölte a Daily Dot-on olvasható hírt, miszerint itt a jövő kotonja, ami nem kényelmetlen, nem büdös, nem szakad el, de ugyanúgy véd, mint a hagyományos. Mármint a terhesség ellen.

Mi viszont még mindig tátott szájjal ülünk a gép előtt, az egészet nem értjük, és csak kérdéseink vannak a jövő kotonjával kapcsolatban.

  • Ez mégis hogy marad fent?
  • Miért nem jön le?
  • És ha nem jön le szex közben, akkor hogy lehet leszedni szex után?

A jövő kotonját egyébként feltalálója, a Kaliforniában élő Charlie Powell galaktikus sapkának nevezte el. A galaktikus sapka pedig két részből áll, egy tölcsérszerű, lyukas valamiből – amit órákkal az aktus előtt fel lehet ragasztani(!) a makkra –, illetve egy másik kis sapkából, amit a már felragasztott tölcsérre kell ragasztani. Sőt, a tölcsérszerű alapot akár napokig is ott lehet hagyni a makkon, és mivel lyukas, vizelni is lehet vele.

Powell szerint ez a kis izé egyébbként csak a terhességtől véd, a nemi úton terjedő fertőzésektől már nem, mivel ugye csak a makk tetejére lehet ráhúzni. Szóval egyéjszakás kalandoknál jobb, ha ugyanúgy gumit használ, úgy mint eddig.

Már ha egyáltalán tényleg elkezdik gyártani a galaktikus sapkát, merthogy Powellnek egyelőre nincs erre pénze.

Ha önnek is vannak kérdései, vagy esetleg tudja a választ a mi kérdéseinkre, ne habozzon, mondja el nekünk azonnal!

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!