Az egymillió dolláros jutalom mellett nagy lehetőséghez jutnak a Sex Factor névre hallgató pornós tehetségkutató győztesei: a pornózó egyetemistaként elhíresült Belle Knoxszal forgathatnak hármas jelenetet.

Ahogy arról már hírt adtunk, igazán paradigmaváltó műsor készül: pornós tehetségkutató indult Sex Factor néven, ahol a zenés tehetségkutatók mintájára profi zsűri segítségével választanak ki tehetséges pornósokat. A zsűri olyan, a pornóban már komoly elismertséget szerzett nevekből fog állni, mint Lexi Belle, Tori Black, Remi Lacroix és Keiran Lee. Az ő feladatuk lesz megmondani a szépreményű jelentkezőkről, hogy alkalmasak-e kamerák előtti dugásra. A győztes laza egymillió dollárt, azaz úgy 222 millió forintot kap.

A műsor csúcsa természetesen a házigazda Belle Knox lesz, aki azzal vált nagyon gyorsan nagyon híressé, hogy úgy döntött, ő pornózásból fogja kifizetni a Duke egyetemen folytatott tanulmányait. A fődíj is ő lesz egyben, ugyanis az egymillió dollár mellett a férfi és női kategória győztese abban a kiváltságban részesül, hogy hármas jelenetet forgathat Knoxszal. Az indulókat még nem választották ki, de az biztos, hogy összesen 16 lesz belőlük, a győztesek kiléte pedig jövő év januárban derül ki a 2015-ös AVN-gálán – írja a Gawker.

Belle Knox még idén márciusban robbant be remek finanszírozási tervével, akkor még így összegezte az okokat: „Élvezem a szexet, és mindig szerettem pornót nézni, úgyhogy logikusnak tűnt valami olyanból kifizetni a tanulmányaimat, amit szeretek is csinálni” – foglalta össze helyzetét, hozzátéve, hogy azért nem is volt túl sok választása, mivel a családjáról kiderült, hogy nem tudja kifizetni az évi 47 ezer dolláros, azaz úgy 10,5 millió forintos tandíjat, nem is akarta őket ezzel terhelni, a diákmunka pedig egyszerűen nem fizet eleget. Azonnal meghívták persze egy sztripklubba is, aminek akkora sikere lett, hogy jelenleg ő a világ egyik leghíresebb pornósa. Persze a videóról eldöntheti ön is, jogos-e a népszerűség.