Tudta ön, hogy az Amerikai pitében egy főtt kolbászt raktak Jason Biggs nadrágjába, hogy így érjék el a kívánt hatást? És azt, hogy Kate Winslet a meztelen jelenete előtt villantott egyet DiCapriónak, hogy a színész ne érezze kényelmetlenül magát? Ugye, hogy nem tudta. Mondunk még pár érdekességet.

Amerikai pite

Van jó néhány jelenet az Amerikai pitében, amelyikben a főszereplő, Jason Biggs karakterét felizgatott állapotában mutatják. news.com.au cikke szerint ahhoz, hogy a merev kinézetet elérjék, a jelmeztervezők megfőztek egy kolbászt, mellé tettek egy ceruzát, becsomagolták alufóliába, majd a csomagot berakták a színész nadrágjába.

Titanic

Emlékszik arra a jelenetre, amikor Kate Winslet a Titanic fedélzetén ledobja a ruháját, hogy Leonardo DiCaprio készíthessen egy szexi vázlatot róla? Nos, a színésznő szerette volna, hogy partnere ne érezze kényelmetlenül magát, így adott egy gyors villantást a forgatás előtt. Érdekesség, hogy a vázlatot valójában a film rendezője, James Cameron keze rajzolta.

Superbad – avagy miért ciki a szex?

Christopher Mintz-Plasse, aki Fogellt játszotta a filmben, még csak 17 éves volt, amikor már szexjelenetet forgatott a Superbadben. Mivel még kiskorú volt, az anyukája egész idő alatt ott volt a forgatáson, hogy felügyelje. 

Túl a barátságon

Hogy a megfelelő arckifejezést tudja produkálni a jelenetben, amikor feleségként megtudja, hogy párja egy férfiba szerelmes, Michelle Williams azt kérte, hogy Heath Ledger és Jake Gyllenhall valóban a szeme láttára csókolja meg egymást.

Vad vágyak

Denise Richards, Matt Dillon és Neve Campbell egy kicsit becsípett, mielőtt leforgatták azt a bizonyos hármas jelenetet a Vad vágyakban.

Kardhal

Halle Berry beleegyezett, hogy félmeztelenül legyen a filmben, de csak akkor, ha plusz félmillió dollárt fizetnek neki ezért. Abban az esetben, ha nem látta volna a filmet, eláruljuk, a stúdió vezetői igent mondtak az összegre.

Elemi ösztön

Ez az izgató Sharon Stone-jelenet állítólag a leggyakrabban megállított jelenet a filmtörténelemben.