A két sorozat jócsaj, jópasi szavazásai után a két sorozat szexjeleneteit mérjük össze. A vérfertőzéssel, törpés szexszel és homoszexualitással, kurvázással teli Trónok harca vagy a szvingerező életmódot folytató vikingek szexjeleneteit szereti jobban? Szavazzon! Egytől tízes skálán döntsön, melyik jelenetet hányasra értékeli: az egyes a legkevésbé tetsző, a tízes pedig a leginkább tetsző számérték.

Trónok harca: Cersei és Jaime Lannister

A Lannister klán ikergyermekei annyira elválaszthatatlanok egymástól, hogy testileg is rendszeresen egyesülniük kell – tabuk nélkül, akár közös gyermekük koporsójánál is. A vérfertőző kapcsolat és annak eredményei már a sorozat első részeiben nyilvánvalóvá válnak, a szexjelenet, ami később háborúhoz vezet, rögtön a sorozat elején látható.

Trónok harca: Daenerys és Khal Drogo

Daenerys és Khal Drogo szexuális kapcsolata nem volt mindig felhőtlen, sőt, nagyjából erőszaknak minősülne mindaz, ami a kényszerházasságuk elején történt. Később aztán egymásba szeretnek, és a férfi nemcsak állat módjára hágja meg a szőke hajú Daenerys Targaryant. Ebben a videóban a nyolcadik perctől látható kettejük emlékezetes szexjelenete.

Trónok harca: Jon Snow és Ygritte

Jon Snow a falon túli nép egyik nőjével kavarodik össze egy barlangban, a tóban. A párról csak annyit, hogy amikor az egyesülés megtörténik, épp nem fürödtek úgy körülbelül pár hónapja, mert csak meneteltek a jeges vidéken. És nem a fürdéssel kezdik a szexet. 

Trónok harca: Oberyn gruppenszexe

Oberyn Martell, a Dorne-i herceg kellően megünnepli Westerosba érkezését, szajhát választ mindkét nemből, és élete szerelmével együtt négyesben élvezik az életet. Oberyn a sorozatban mindenre nyitott, hedonista férfit alakít.

Trónok harca: Tyrion és Shae, a szajha

A Trónok harca törpéje, Tyrion egy csata előtt találkozik Shae-vel, a szajhával. A zsoldossal, Bronnal hármasban piálós játékba kezdenek a sátoban, aminek a vége szexbe torkoll Tyrion és Shae közt. Később egymásba szeretnek, érzelmes szexjelenetüket az egész internet megkönnyezte. 

Vikingek: Björn férfivé válik egy tisztáson

Björn, Ragnar Lothbrok fia egy tisztáson válik igazi férfivé, amikor asszonyává teszi az egyik rabszolgalányt,  Porunnt. A Björnt játszó színész frizurája az egyik legjobban kitalált haj a sorozatban.

Vikingek: Csoportszex az isteneknek áldozva

A sorozatban a keresztény pap, Athelstan szemén keresztül láthatjuk, mi történik Uppsalában, a vikingek szent helyén: drogok, szex és emberáldozás az isteneknek. Szóval a történet szerint pár évente odavándorolnak, hogy betépjenek, szexeljenek egymással, majd pár embert közülük feláldozzanak az isteneknek. 

Vikingek: Hármasban a pappal

Ragnar és asszonya, Lagertha a rabszolgaként tartott papot (Athelstant) hívják hármasszexre, a keresztény pap az invitálás előtt kapott némi ízelítőt abból, hogy mire lehet számítani. Nagyon szorongatja a Bibliát eközben.

Vikingek: Lagertha és Ragnar

Ragnar Kattegatból tér vissza a hazájába, asszonya, Lagertha már nagyon várja, és azt mondja urának: "I want to ride you like a wild bull" (nagyon meg akarja lovagolni), és nyilván meg is teszi. Aztán szex után pihegnek egymás mellett a szőrökön, és néznek egymásra érzelmesen.

Vikingek: Ragnar és Aslaug hercegnő a sátorban

Ragnar Lothbrok kvázi diplomáciai útra megy, amikor találkozik Aslaug hercegnővel. Kettejük találkozása egy sátorban csúcsosodik ki, ahol ráadásul nincsenek egyedül.