Az unalmas tévéműsorok jó hatással vannak a szexuális életre, derül ki egy friss felmérésből. Azok, akiknek a hálószobájukban van tévé, többet szexelnek, mint azok, akiknek nincs.

Ha nincs tévé a hálóban = heti 1 db szex

Nem elég jó a szexuális élete? Rakjon tévét a hálószobába, és minden megoldódik, legalábbis a Dailymail cikke szerint ez lehet a megoldás. Az alvásszakértők szerint az alvási szokásokra rossz hatással van, ha tévé van hálószobában, de nem úgy a szexre.

A VoucherCodesPro.co.uk friss felmérése szerint azoknak, akiknek van tévéjük a hálószobában, kétszer annyit szexelnek, mint akiknek nincs.

A brit felmérésben azt a kérdést tették fel először, hogy van-e tévé a hálószobában, amire a válaszadók 74 százaléka igennel szavazott. Aztán azt a kérdést is feltették, hogy átlagosan milyen gyakran szexelnek hetente a felmérésben résztvevők.

Az eredmény szerint azok, akik tévével a hálószobájukban élnek, kétszer szexelnek a partnereikkel hetente. Kétszer annyit, mint azok, akiknek nincs tévéjük a hálóban (heti egyszer csinálják átlagosan). 

Minden válaszadótól, aki igennel felelt az első kérdésre, megérdeklődték azt is, hogy érezték-e, hogy a tévé jelenléte hatással lenne arra, hogy egészségesebb és gyakoribb a szexuális életük. A többség (67 százalék) felelt igennel erre a kérdésre. Amikor a miértekről faggatták a felmérésben résztvevőket, kiderült, hogy néznek együtt erotikus filmeket, pornócsatornákat (37 százalék), jelentős hányad többet szexel anélkül, hogy hiányozna a kedvenc műsora (32%).

Az unalmas tévéműsorok és a felnőttfilmek az ok

Meglepő, de az unalmas tévéműsorok is közelebb hozzák egymáshoz a párokat, 29 százalék azt válaszolta, hogy szex előtt közvetlenül néznek együtt tévéműsorokat, és az unalmas műsorok miatt esnek egymásnak. A válaszadók közel fele néz tévét közvetlenül szex előtt.

„Azt hiszem, hogy azok, akiknek nincs tévéjük a hálószobában, elsősorban arra használják a hálószobájukat, hogy aludjanak, és nem akarják, hogy túl gyakran megzavarják őket. Azt javasoljuk azoknak, akik kíváncsiak, hogyan dobhatják fel a szexuális életüket, hogy egyszerűen csak vásároljanak tévét a hálószobába" – mondta a lapnak a felmérést végző VoucherCodesPro vállalat szóvivője.

Rendszeresen felmerülő kérdés a szexuális szokásokat kutatóknál, hogy mitől lehetne jobb a szex. Vannak, akik szerint a szex már attól jobb lehet, ha az ember fogy 4-5 kilót, mert ez összefüggésben állhat az önelfogadással és az egészséges testképpel. Állítólag a közös séták is segítenek, ha másért nem, legalább a beszélgetések miatt közelebb kerülhetnek egymáshoz. A kommunikáció sokat segíthet a szexuális élet javításán, akárcsak a maszturbálás, és az is lehet, hogy a tévé sem olyan rossz ötlet a hálószobába.