A névtelen blogger amióta az eszét tudja, MILF nővel akart lenni, a korosztályába tartozó lányokat hülye tinédzsereknek tartotta. Aztán a Tinderen megismerkedett a 41 éves, szőke nagymellű nővel, akivel találkoztak is, és akiről kiderült, hogy férfinak született. A szex meglepően jól sikerült, derül ki a vallomásból.

A Thought Catalogue oldalon tette közzé szexuális kalandját egy blogger, névtelenül. Arról számol be, hogy hogyan futott bele egy férfiből nővé operált emberbe, és milyen volt számára a szexuális kaland.

„Ameddig csak vissza tudok emlékezni, mindig is MILF-fel akartam szexelni. Már több mint egy évtizede néztem pornót, van valami a MILF-pornóban, ami engem mindig beindít. Egy szexi idősebb nő, aki tudja mit akar és mit kell csinálni. Mindig utáltam azokat az embereket, akikkel suliba jártam, azt hiszem, szívfájdító volt a tény, hogy ezek a MILF-ek mennyire érettek voltak szemben azokkal a hülye tinédzser lányokkal, akik velem ültek egy osztályteremben, és akikhez azt gondoltam, vonzódnom kellene" – kezdi a kalandot a blogger, és azzal folytatja, hogy ahogy teltek múltak az évek, és egyre inkább csak fantáziának tűnt, hogy valaha egy MILF nővel legyen. Be kellett érnie a korosztályába tartozó lányokkal. Pedig olyan nővel is beérte volna, aki technikailag nem MILF, tehát nem anyuka, csak egy nagyon dögös, idősebb nő. 

„Az OkCupid és Tindr érkezésével jöttem rá arra, hogy sokkal reálisabbak az esélyeim. {...} Az esély (Tindr) a 41 éves, szőke, nagymellű tetovált nőhöz vezetett. A találkozás könnyű volt. Mint kiderült, öt tömbnyire laktunk egymástól, így a közelben tudtunk találkozni. Nem fogok hazudni: kínos volt. Mi a francról tud beszélgetni egy kétszeresen elvált 41 éves nő egy 23 éves fiúval, mint én? Nem sok mindenről. Ő leginkább a kutyájáról beszélt, megtörve a kínos csendet, és kortyolt a sörből. De nem a személyisége miatt voltam ott, és még mindig meg akartam dugni. Ez az igazság. A második ital után megkérdeztem, hogyha akar, akkor felmehetünk hozzá. És mentünk. Az egész akkor történt, a séta közben azt mondta, nem tudom, tudod-e, de én férfiként születtem. Ennek nem volt semmi nyoma. Egy pillanatra átgondoltam a helyzetet, de végül felmentem hozzá. Azt mondta, minden női testrésze megvan, és arra gondoltam, hogy vonzónak találtam, szóval mi a baj? Semmi. Ez volt az első alkalom. Jót keféltünk, úgy éreztem magam, mint egy csődör. Aztán még letörölte a farkam egy nedves törlőkendővel, miután elmentem. Jó volt" – írta. 

A névtelen férfi azt is megírta, hogy soha többet nem találkozott a transznemű nővel, és nem azért, mert mocskosnak érezte volna magát a szex után, hanem mert ez egy kicsit kívül esett a komfortzónáján. A nő, akit MILF-nek hitt, elmesélte korábbi kalandjait a férfiakkal, amik nem végződtek túl jól: általában kinevették vagy erőszakoskodtak vele, az öröm megélése helyett.