Egy konzol és egy gumicső szükséges az élvezethez a tablettel, főleg azok fogják igazán élvezni, akik a POV pornóra gerjednek. A tabletet egy konzolba kell tenni, a konzolba pedig be kell dugni a műpuncit, és kész is.

A szexipar mindig is élen járt a kreatív megoldásokban, és ahogy várható volt, megoldották a világ egyik legégetőbb kérdését: hogyan lehet úgy maszturbálni, hogy közben az ember pornót néz a tableten?

Úgy, hogy összeszereli a műpuncival, amit természetesen a műpuncigyár, a Fleshlight készített el. Azt a problémát is megoldották, hogy aki szeretne, többféle műpuncit is cserélgethet kedvére: a LaunchPad névre keresztelt segédeszköz két részből áll, egy konzolból (25 euro, azaz 7731 Ft), amibe a tabletet kell betenni, és a műpunciból, amit a tabletes konzolba kell bedugni. A műpunci bármelyik Fleshlight műpunci lehet, tetszés szerint. A Fleshlight a segédeszközt úgy reklámozza, mintha kifejezetten a távkapcsolatban élő pároknak szánták volna, a valóságban nehéz elhinni, hogy nem a pornófogyasztóknak szánták. Azon belül is a POV kategória imádóinak.

A Fleshlight nem az egyetlen szexiparos cég, amelyik próbálkozik az okostelefonok, tabletek és a szexualitás összehangolásával. A magyarországi börcsi szexuális segédeszközgyárban készítenek elsőként a világon olyan vibrátort, ami telefonos applikációval és bluetooth-szal működtethető. Minderre úgy tűnik, igény is van, a Fleshlight felmérései szerint a pornófogyasztók 50 %-a a telefonjáról vagy a tabletjéről néz pornót, és nem a számítógépe előtt ül. „A tablet lehetővé teszi, hogy a pornót valóban mobil formában fogyasszák, és kényelmesebben nézhetik a kedvenc tartalmaikat" – írta a Daily Dotnak a Fleshlight markegint managere, Daniel Pacheco. A konzolos műpunci atekintetben mindenképpen meglepő fejlesztés, hogy az Apple cég híresen távol tartja magát a felnőtt tartalmaktól, legalábbis az Apple Store biztosan kizárja a pornográf tartalmakat.

Arról, hogy mennyire fonódik össze az okostelefonok és a szexualitás, a SurveyMonkey oldalon készült Mobile Nations Smartphones and Sex nevű kutatás eredményeiből látható. A február 7. és 10-e között lefolytatott felmérésből kiderült, hogy a felmérésben résztvevők 37%-a online próbál partnert keresni, továbbá, hogy azoknak, akik online keresnek partnert, 54%-a 18 és 24 év közötti. A férfiak 28%-a, a nők 21%-a telefonon beszéli le a randit, hogy a 18 és 24 év közötti korosztályban rengetegeten szakítanak smsben – sokkal többen, mint a 25 év felettiek.