Ha ön még mindig a Google-on próbál értékelhető kismamapornót vagy törpékkel készült szexfilmet keresni, és vért izzadva is alig van találat, önnek találták ki a Binget! A Microsoft keresője mezei keresőnek indult, de recskabarát beállításai és motorja miatt ez lett a pornó után kajtatók Mekkája.

Miután a Google bekeményített, és kifinomultabbá tette saját keresőmotorját, ott már sokkal nehezebb erotikus és pornográf tartalmú anyagokba belefutni, mint korábban. A Daily Dot szerint azonban az élelmes netezők megtalálták a rést a pajzson, és a Microsoft alig használt, a piacon csak harmadik keresőjét, a Binget kezdték el használni.

A Bing ugyanis csodásan kiadja többek között a Redditre feltöltött szexuális tartalmakat is, így egyes userek már magabiztosan állítják, a Bing látogatottsága mindezek miatt óriásit nőhetett. De mi az oka ennek a furcsaságnak, hogy a Google ennyire lemorzsolódott? Egyes redditesek szerint egyszerűen az, hogy a Google szűrői annyira túlteljesítenek, hogyha pornós kulcsszavakra is keresünk rá, sok értékelhető találatot akkor is kiejt a rendszer.

Mások szerint a Bing videós keresője jobb, mint a Google-é, gyakorlatilag bármire ad találatot. Ironikus, de mivel senki sem használta korábban a Binget, ezért nincsenek meg a keresési előzmények, így szerencsére nem akarja az emberre optimalizálni magát a rendszer. Ez azért is jó, mert senki sem fogja ellenőrizni, ha az ember állandóan pornóra keres a Binggel, a főnök úgyis inkább a Google előzményeit tekinti meg.

És ezzel nincs vége: míg a Google-be egészen specifikus pornós szakkifejezéseket kell beírni, hogy megkapjuk a szexfilmünket, a Bing svédasztaon kínálja a rengeteg lehetőséget, sőt kapcsolódó keresőszavakkal segít. A Dot persze a Microsoftot is megkérdezte, a cég pedig semmitmondó válaszban méltatta, hogy a Bing a lehető legjobb multimédiás keresési eredményeket kínálja, és a beállítható szűrőjüket ajnározza, amivel „az emberek nemcsak megtalálják, amit akarnak, hanem biztosan nem kapják, amit nem akarnak". Mi is kipróbáltuk persze a keresést a szopásnak megfelelő blowjobot beütve, az eredmény pedig jól látható a képeken (a fenti a Google, a lenti a Bing találatait sorjázza).