Cukkiniből, uborkából és répából lehet működőképes vibrátort készíteni, pár perc alatt kész is. Mindössze egy kés és egy minivibrátor kell hozzá. A kész termékekkel pedig vibrátoros gyorsulási versenyt rendeztünk.

Az egyik ok, hogy miért lehet nagyon szeretni az internetet, az a csináld magad vibrátorokról szóló fejezetek. A home-made sex toys weboldalon többféle zöldségből készült vibrátort mutatnak be, kipróbáltuk, lehet-e a hűtő tartalmából működő vibrátorokat készíteni. Lehet, de odáig nem merészkedtünk, hogy rendeltetésszerűen használjuk is – ezt másoknak sem ajánljuk jó szívvel. Azért végeredményként vibrátoros gyorsulási versenyt rendeztünk, és megnéztük, melyik a legerősebb zöldségvibrátor.

1. Hozzávalók

Az elkészítéshez zöldségekre és minivibrátorokra van szükség – utóbbit elég olcsón be lehet szerezni. A vibrátorokat működőképes állapotba hoztuk, azaz betettük a szükséges elemeket, megnéztük, hogy melyiket hogyan lehet be- és kikapcsolni, satöbbi. Aztán a piacon körbenéztünk, és vásároltunk cukkinit, uborkát, és répát.

2. Elkészítési mód

A zöldségek végét levágtuk, kifaragtuk a belsejében azt a részt, amiben elfér egy-egy minivibrátor. Azoknál a zöldségeknél, ahol valamiért nagyobbra vágtuk az üreget, a lefaragott részekkel egy kicsit betömködtük, hogy tökéletesen működjön.

3. Hasznos tippek

Ha tényleg arra szánja az elkészült zöldségvibrátort, hogy azokkal élvezkedjen, mindenképp mossa meg antibakteriális szappannal, a tiszta zöldséget kenje be síkosítóval, és használjon óvszert. De ezt tényleg senkinek nem ajánljuk. Inkább házibulikban szórakoztató játszani ezzel, úgy, ahogy a szerkesztőségben is próbáltuk: gyorsulási versenyt rendeztünk a vibrátoroknak.

A zöldségek nélkül így mozognak a vibrátorok

   

A zöldségekkel ennyire mozgékonyak