Szexeltek már párok templomban, de rendőrautó motorháztetőjén is úgy, hogy nem vették észre a kocsiban ülő zsarukat. Volt, akit a város nevezetességének számító óratoronynál kaptak rajta 3 óra 31 perckor.

Bankautomata mellett, városi nevezetesség falán, templomban de még rendőrautóban is szexeltek már párok, akik nem bírtak magukkal – a legfurcsább eseteket szedte a Mirror.

Bankautomata mellett

A spanyol rendőrség futott bele abba a párba, akik egy zárt térben elhelyezett ATM mellett nem bírtak magukkal. Az Oveiedo városban történt eset úgy derült ki, hogy pár ember lefotózta őket: a férfin egyébként volt zokni, és mindketten meztelenek voltak. „Azonnal levetkőztek mindketten. Ez nemcsak egy gyors ügyetlenkedés volt" – mondta állítólag a spanyol rendőrség szóvivője. 

A newcastle-i város falán

2013 tavaszán történt az eset, hogy egy brit pár a newcastle-i városfal tövében esett egymásnak. Ez is úgy derült ki, hogy valaki videóra vette, posztolta a neten, majd a Twitteren körbement. A felvételen az gyorsszex vége látszik: a férfi a dolga végeztével feláll, és felhúzza a nadrágját. 

Az utcán, pár méterre az otthonuktól, hazafelé tartva a kocsmából

Ez az az eset, ami sokakkal megesik, de kevesekről derül ki. Egy brit pár hazafelé tartott a pubból Shrewsbury városban, és az utcán nem bírtak magukkal, pedig csak pár méterre voltak az otthonuktól. A város biztonsági kameráinak operátorai észrevették, mi történik az utcán, és értesítették a rendőrséget. A párt pedig letartóztatták. Budapest sötét kapuljai erre sokkal alkalmasabbak.

A sussexi strandon

Fényes nappal egy nő sikongatására lettek figyelmesek a strandolók Sussex strandján, hamar kiderült, hogy a sikolyok a kéj hangjai. Természetesen a szülők felháborodtak a látottakon, és ahogyan az a tisztes – szabadban sosem szexelő – állampolgártól elvárható, jelentették a rendőrségen. A párt letartóztatták.

Az óratoronyban

Sydneyben a 105 éves toronyóránál pontosan 3 óra 31 perckor tette magáévá egy férfi a nőjét, még 2009-ben. A toronyórával szemben a Broadway Shopping Centre található, ahonnan az egész légyotott végig lehetett követni. Természetesen akadt, aki elkezdte a párt fotózni, ezt látva pedig még több érdeklődő figyelte a szexelő párocskát.

A kocsiban az autópályán

Adrenalinfüggő norvég pár bukott le az autópályán amiatt, hogy a Mazda 323-as típusú autójukkal 160 kilométer per órás sebességgel száguldottak. Az oslói közlekedési rendőrök észrevették, hogy a sofőr (férfi) ölében egy nő ül, miközben vezet, és ezt a törvények tiltják. 

A daruban, építkezésen

Egy floridiai pár gondolta úgy, hogy a fiú apjának darujában randiznak fényes nappal, aztán a pillanat szexbe torkollt. A pár megúszta egy figyelmeztetéssel, pont azért, mert a fiú apjáé volt a daru, így az magántulajdon.

Templomban

Olaszországban, Cesena város templomában egy délelőtt történt, hogy a felekezet tagjai nyögésekre és kiáltásokra lettek figyelmesek. Kihívták a rendőrséget, és kiderült, hogy egy pár feledkezett el arról, hogy Isten házában paráználkodnak. Egyébként részegek voltak, és megúszták a figyelmeztetéssel.

Rendőrautó motorháztetőjén

Állítólag egy holland házaspár feledkezett el magáról annyira, hogy egy rendőrautó motorháztetőjén estek egymásnak, és nem vették észre, hogy az autóban két rendőr is ül. A rendőrök kiszálltak a kocsiból, és udvariasan megkérték a párt, hogy hagyják abba. Feltehetően nincs olyan törvény, ami kifejezetten azt tiltaná, hogy rendőrautó motorháztetőjén tilos a szex.