18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megmenekültünk, itt a csöcsvár és a recskagép

2014.08.04. 21:42
Az egyedülálló kínai férfiaknak mostantól megvan az örök társa, de ha kicsit utazunk, akkor elkezdhetünk csöcsök között ugrálni.

Melyik a menőbb?

  • 1299
    A recskagép.
  • 504
    A csöcsvár.

A világot azok viszik előre, akik mernek nagyot álmodni, és az álmokat valósággá varázsolják. Ezen a héten két hatalmas elmével is bővült a világ, hiszen nagyon fontos dolgok születtek meg: az egyik egy csupa csöcsökből álló ugrálóvár az USA-ban, a másik pedig egy recskaautomata Kínában. Döntse el, melyiket tartja nagyobb találmánynak!

Recskagép

A videón látható csodálatos szerkezetet Csengcsouban gyártották, hivatalosan arra, hogy olyan páciensektől vegyenek mintát a kórházban, akik a klasszikus módon nem tudnak adni. Akárhogy is nézzük, ez ettől még egy műpina, amin lehet állítani magasságot, gyorsaságot, frekvenciát is. Ráadásul egy tévé is van a tetején az élmény teljessé tételéhez!

Csöcsház

A videón látható ugrálóvár a ma megnyitott New York-i szexmúzeum egyik látványossága lesz. A neve Freudian Wonderland, azaz freudi csodaország, de a nevénél is jobb az, hogy tényleg mindenhonnan női mellek lógnak ki.