Az egyedülálló kínai férfiaknak mostantól megvan az örök társa, de ha kicsit utazunk, akkor elkezdhetünk csöcsök között ugrálni.

Melyik a menőbb?

A világot azok viszik előre, akik mernek nagyot álmodni, és az álmokat valósággá varázsolják. Ezen a héten két hatalmas elmével is bővült a világ, hiszen nagyon fontos dolgok születtek meg: az egyik egy csupa csöcsökből álló ugrálóvár az USA-ban, a másik pedig egy recskaautomata Kínában. Döntse el, melyiket tartja nagyobb találmánynak!

Recskagép

A videón látható csodálatos szerkezetet Csengcsouban gyártották, hivatalosan arra, hogy olyan páciensektől vegyenek mintát a kórházban, akik a klasszikus módon nem tudnak adni. Akárhogy is nézzük, ez ettől még egy műpina, amin lehet állítani magasságot, gyorsaságot, frekvenciát is. Ráadásul egy tévé is van a tetején az élmény teljessé tételéhez!

Csöcsház

A videón látható ugrálóvár a ma megnyitott New York-i szexmúzeum egyik látványossága lesz. A neve Freudian Wonderland, azaz freudi csodaország, de a nevénél is jobb az, hogy tényleg mindenhonnan női mellek lógnak ki.