Mindenki számára ismerős lehet az a fajta nő, akinek a partizása mindig újabb skalppal ér véget, az első randin pedig gátlások nélkül képes széttenni a lábát. Ez a típus a legtöbb esetben megbánja a könnyűvérűségét, a következő buli előtt fogadkozik, hogy nem adja oda magát a kocsiban az első jöttmentnek – ám mihelyst oda kerül a sor, nem tudja kontrollálni magát. Most itt van négy tippünk arra, hogyan lehetne ezen segíteni: talán szőrős sunával kevésbé lesz lelkes, és a nagymamabugyi is gátlón hathat a ribanckodásra.

Ne szőrtelenítsen! 

Buliba, randira való készülődés alapja a tusolás, hajmosás-szárítás, sminkelés mellett a szőrtelenítés is. Így van ez akkor is, ha a nő nem kifejezetten pasizni indul az éjszakába, hanem csak egy jó mulatást csapni a barátnőivel. A csupasz lábak és frissen megnyírt punci frissességet és magabiztosságot adnak, és akkor is jól jön a komfortérzet, ha mégis szex lesz az éjszakázás vége. A megkérdezett nők közül sokan jöttek azzal a tanáccsal, hogy ha gátolni akarjuk szenvedélyünket, hagyjuk ki ezt a lépést, szőrös lábakkal és nemi szervekkel ugyanis nagyon ciki még egy kósza dugás is, nem véletlen Hámori Gabriella emlékezetes jelenete az Állítsátok meg Terézanyut! című filmben sem. (3:10-től) 

Ne vegyen szexi fehérneműt! 

A fenti gondolatmenetből kiindulva hatalmas visszatartóerő a könnyelmű szextől az is, ha nem szexi fehérneműben megyünk szórakozni. Bár a Bridget Jones naplójában nem jelentett túl nagy gondot a főhősnő hájleszorító nagymamabugyija, a valóságban ez nem olyan vicces, mint a filmvásznon, hanem nagyon is kínos tud lenni. (1:09-től) 

Ne igyon!

Köztudott, hogy az alkohol különleges hatást gyakorol a szervezetre, a legtöbb nő sokkal oldottabb lesz tőle, és pillanatok alatt megszűnik a gátlásos viselkedés. Ebben az állapotban pedig könnyebben jön a szexuális izgalom is, ami gyakran erősebb, mint a fogadalom - már ha pár pohár után a nő emlékszik még egyáltalán a fogadalomra. A részegség okozza egyébként a legtöbb meggondolatlan szexuális kalandot, amit utána pillanatok alatt meg is bánnak a nők a kijózanodás után. 

Bízza magát ismerősére! 

Ha a fenti trükkök mégsem válnának be, mindig jól jön egy barát vagy egy barátnő, aki kontrollálja az este végkimenetelét. Beszélje meg az önnel bulizó ismerősével, hogy bármi is történjen, ne engedje el egy pasival elmenni. Amióta egyébként a gina hatását ismerjük, ez minden esetben jól jön.