A Scarcella nevű leszbikus videóblogger arra kereste a választ, hogy miért van az, hogy a hetero nők nagyja a behatolást jobban szereti, mint ha valaki a lábuk közt nyalakodik. Ehhez 500 hetero nőt és 500 leszbikust kérdezett meg.

Arielle Scarcella egy leszbikus lány, aki videóiban boncolgatja a szexuális identitást. Arra vállalkozott, hogy a Lesbians Explain (Leszbikusok megmondják) videósorozatában megmutassa, mitől leszbikus a leszbikus, és mitől hetero a heteroszexuális nő. Többek közt arra is keresi a választ, hogy miért lehet az, hogy a leszbikusok jobban szeretik az orálszexet, a hetero nők pedig inkább a behatolásra voksolnak. Kicsti sarkítva, de Scarcella ennyire leegyszerűsítette a leszbikus-hetero kérdést.

A kíváncsiságához heteroszexuális nőket és leszbikusokat kérdezett meg, a válaszokat pedig a Straight Girls Explain (Hetero csajok megmondják) videóban lehet megtalálni. A penetráció versus orálszex kérdéseket tette fel a vlogger, pontosabban arra kereste a választ, miért szeretik jobban a hetero nők a behatolást, és miért preferálják a leszbikusok az orálszexet. Scarcella a témának rendesen utánajárt, kutatást végzett, 500 heteroszexuális nőt és 500 leszbikust kérdezett meg. A válaszokból kiderült, hogy a megkérdezett heteroszexuális nők 55 %-a preferálja a behatolást, amíg a megkérdezett leszbikusoknak csak a 25 %-a. A saját nemükhöz vonzódó nők nagyja tehát eszerint a kutatás szerint az orális szexet jobban szereti a behatolásnál. A 30%-os különbség feltehetően az intimitásban keresendő. Felmerül a kérdés, mi van azokkal a biszex nőkkel, azokkal, akik a saját nemükhöz is vonzódnak

A vlogger természetesen a kapott válaszok miértjeire is kereste a választ, amit a néhány közös véleményben talált meg. Azok a hetero nők, akik a behatolást jobban szeretik az orálszexnél, azzal érveltek, hogy az orálozáshoz nagyobb fokú gyengeség kell, ráadásul úgy kapni valakitől, hogy cserébe nem adunk semmit, kényelmetlen – egyszerűsítve a nyalással tulajdonképpen nem is lenne gondjuk, de nem mindig akarnak szopni. Az alábbi videóban az egyik megkérdezett hetero nő azt is okként sorolta, hogy nem minden esetben tud ellazulni ahhoz, hogy a férfit a lába közé engedje.

Akárhány kutatás is készül a témában, általánosságban nem érdemes hosszú távú következtetéseket levonni, az okok feltehetően inkább az egyéni érzésekben, testi és lelki fejlődésben, maszturbálási szokásokban keresendők, mintsem a hüvely és a csikló felépítésében – ez a válasz is felmerült ugyanis.