A legvalóságosabb hármasszex póz az is lehet, ha az egyik fél duzzogva smsezget valakivel, vagy a tévét kapcsolgatja. De az is elég valóságos, ha mindenkit mindenki kézzel és szájjal édesget.

A Cosmopolitan tabukat dönget, 2014-ben jelentették meg először a leszbikus szexet a magazinban, majd nem sokkal ezután a legreálisabb hármasszex pózokat is megírták. A hármasszexben nemcsak két csaj van együtt, van, hogy három is, azért odáig nem merészkedtek el, hogy a biszex férfiakat is lehetőségként vessék fel. A Cosmo a hármasszex pózokban főleg arra a lehetőségre épít, hogy a hármasból egyvalaki hoppon marad, és smsezgethet amíg a másik kettő boldogan élvezi egymást. A lehetőségek nagyja tulajdonképpen az a női magazin szerint, hogy vagy vitába torkollik a hármas, vagy kitúrnak valakit az ágyból. Természetesen fennáll annak a lehetősége, hogy két ember jobban egymásra kattan, mint kellene, de a harmadik, aki kicsit elhanyagoltnak érzi magát, simogatásokkal, csókokkal benne maradhat a hármasban. Így biztosan nem kell a másik szobában szomorúan nyomkodnia a tévét. 

A hármasszexre általában azt mondják, férfi fantázia, és ősidőktől fogva bele van kódolva a férfiakba az a vágy, hogy egyszerre több nővel legyenek együtt. A kutatások szerint a hármas legalább annyira a női fantáziában is jelen van, mint a férfiakéban, kinek-kinek máshogy, másféle felállásban. Összeszedtük a legvalóságosabb hármasszex pózokat, ehhez pedig amatőr blogokat szemléztünk. 

Egy nézi a többit

Igazi 3D pornó élmény, ha valaki úgy dönt, hogy csak nézi, mi történik a másik két ember közt – akár két nő egy férfi, akár két férfi egy nő, akár három férfi vagy három nő van a buliban. Az is előfordul, hogy az, aki csak néz, fel is veszi a történteket kamerával, úgy ahogy ide kattintva látható.

Szendvicsben

Két férfi közé rakott nő/férfi vagy két nő közé rakott hús az egyik legkényelmetlenebb szexpóz lehet, de nem véletlenül nevezik a hármasszexet szendvicsnek is – az amatőr pornó oldalakon is sűrűn találni, népszerű lehet. 

Kézimunka keresztbe kasba

X odanyúl Y-nak,  Y közben Z lába közé nyúl, miközben Z X-ben van nyakig – nem is érdemes utánagondolni, ide kattintva láthatja a lényeget

Egyiken lovagol, a másikat szájjal szereti

A kevésbé bevállalós férfiak kedvence lehet az a hármasszex póz, amiben a nő az egyik férfin háttal ül, a vele szemben álló férfit pedig kézzel-szájjal szeretgeti. Ide kattintva láthatja, miről is van szó