18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az 5 legbizarrabb szexjáték

2014.08.16. 19:14
Elképesztő, milyen mélységekig tudnak süllyedni a szexjátékszer-készítők. Az alábbiakban megmutatjuk, mire gondolunk, összegyűjtöttük az öt legbizarrabb segédeszközt az internetről.

Felköthető puncibugyi

Értjük mi a jó szándékot, de a Vee-string termékeit nehezen tudjuk feldolgozni. A puncibugyit olyan pasiknak gyártották, akik nemátalakító műtét nélkül szeretnének maguknak vaginát egy-egy éjszakára. A gyártó mindemellett biztosítja, hogy az álpuncit ülve pisilésnél sem kell levenni, és hogy minden egyes termék kézzel gyártott. Mindezt a legolcsóbban 99 dollárért lehet megkapni.

4

Mutáns punci

Egy szállal sem jobb az a műpunci, amit itt találtunk, és amit Picasso sem tervezhetett volna meg bizarrabbul. A Lotus Pussy egyszerre csöcs és punci, csak épp a kettő között nincs semmilyen átmenet. Az egész úgy néz ki, mint egy mutáns vagina, ami különböző színekben kapható. 

2

Delfin farok

Az is beteg, aki delfin farkat vásárol, ami még poénnak is beteges, legyen szó leánybúcsúról vagy bármilyen olyan eseményről, amit haszontalan szexjátékokkal próbálnak feldobni. A szexshopban lehet kapni egyébként oroszlán és medve dildót is, de aki vérfarkasról fantáziál, az is talál magának megfelelő darabot. 

3

Sárkány farok

Nem vicc, külön oldal specializálódott azok számára, akik sárkány által elrabolt királylányok szeretnének lenni a szituációs szexjátékban. A bad-dragon.com-on lehet kapni sárkány nyelvet, farkat és még csápokat is, de a nőstény sárkányokra éhező férfiak igényeit is kiszolgálják. 

faerie 02 full

Halálfejes dildó

Igazi kézműves műpéniszek is vannak az interneten, amiket az etsy.com-on rendelhetünk meg. A kemencében kiégetett kerámia dildókhoz félelmetes fejek tartoznak, egyébként kézzel készített egyedi darabokról van szó.  

6