Elképesztő, milyen mélységekig tudnak süllyedni a szexjátékszer-készítők. Az alábbiakban megmutatjuk, mire gondolunk, összegyűjtöttük az öt legbizarrabb segédeszközt az internetről.

Felköthető puncibugyi

Értjük mi a jó szándékot, de a Vee-string termékeit nehezen tudjuk feldolgozni. A puncibugyit olyan pasiknak gyártották, akik nemátalakító műtét nélkül szeretnének maguknak vaginát egy-egy éjszakára. A gyártó mindemellett biztosítja, hogy az álpuncit ülve pisilésnél sem kell levenni, és hogy minden egyes termék kézzel gyártott. Mindezt a legolcsóbban 99 dollárért lehet megkapni.

Mutáns punci

Egy szállal sem jobb az a műpunci, amit itt találtunk, és amit Picasso sem tervezhetett volna meg bizarrabbul. A Lotus Pussy egyszerre csöcs és punci, csak épp a kettő között nincs semmilyen átmenet. Az egész úgy néz ki, mint egy mutáns vagina, ami különböző színekben kapható. 

Delfin farok

Az is beteg, aki delfin farkat vásárol, ami még poénnak is beteges, legyen szó leánybúcsúról vagy bármilyen olyan eseményről, amit haszontalan szexjátékokkal próbálnak feldobni. A szexshopban lehet kapni egyébként oroszlán és medve dildót is, de aki vérfarkasról fantáziál, az is talál magának megfelelő darabot. 

Sárkány farok

Nem vicc, külön oldal specializálódott azok számára, akik sárkány által elrabolt királylányok szeretnének lenni a szituációs szexjátékban. A bad-dragon.com-on lehet kapni sárkány nyelvet, farkat és még csápokat is, de a nőstény sárkányokra éhező férfiak igényeit is kiszolgálják. 

Halálfejes dildó

Igazi kézműves műpéniszek is vannak az interneten, amiket az etsy.com-on rendelhetünk meg. A kemencében kiégetett kerámia dildókhoz félelmetes fejek tartoznak, egyébként kézzel készített egyedi darabokról van szó.