Kissé átverős pornóvideó került fel a netre, amin egy fickót orálisan elintéz egy csaj, majd masszív közösülést vezényelnek le egy Andrássy úton haladó buszon. Aztán jön a sofőr, rendet tesz, a végén pedig kiderül a turpisság.

Olvasónk hívta fel a figyelmünk az alábbi találatra, ami a DeviantClip pornómegosztóra került fel. Az látható, amint egy busz halad az úton (a háttérből gyanítható, hogy az Andrássy úton), eközben pedig egy borostás férfi szopat egy aligruhás nőt. A jelenet roppant interaktív, közben egy középkorú hölgyet is bevon a színész, partnernője melleit és a saját heréit markoltatja meg a zavartan kuncogó nővel.

Miközben az utasok nagy része rezignáltan nézi a jelenetet (kiemelkedő az a japán turistának tűnő férfi, akinek az orra előtt minden lejátszódik), a férfi hátulról dugja a nőt az egyik duplaülésen. A sofőr tisztán láthatja a tükörből a történteket, illetve a két operatőrt, de nem áll meg, miközben egyes utasok filmezik a mobiljukkal a sztorit. Persze gyanús a sok utas együttműködése is, akik kedvtelve nézik a jelenetet, és egy feldühödt néni sem lép közbe.

Az összevágott videó kb. 3. percében áll meg a sofőr, és szól rájuk: "Mit képzeltek? Na húzzatok lefele!" Ellenkezés nincs, a pornószínész tört magyarsággal bocsánatot kér, elrakja a péniszét, a nő felöltözik, leszállnak. Ekkor derül ki minden: nem BKV-busz ez, hanem valószínűleg egy kibérelt jármű, és a film is exportra készülhetett, a külföldi úgyse tudja, hogy Budapest a babakék buszok városa. A végén a színésznővel interjút csinálnak még, ahol megjátssza, mennyire csodás volt látni az utasok meglepett arcán a buszon.