Egy nevét nem vállaló felhasználó a Reddit hőse jelenleg: gyerekkorában egy becsapott ajtó miatt elvesztette pénisze nagy részét, de elképesztő humorral tűri a megpróbáltatásokat. A férfinek csaja és szexuális élete van, maszturbálgat, és megbocsátott annak, aki a merev farkára vágta az ajtót. Hamarosan átültetett péniszt is kaphat.

Van egy Penisindoor nevű felhasználó a Redditen, aki indított egy bizarr kérdezz-felelek threadet a közösségi oldalon arról, milyen lenyesett farokkal élni – írja a Jezebel. Sajnos a Redditről törölte a férfi a beszélgetés apropóját, de vissza lehetett fejteni, hogy egy ajtó volt a bűnös a híres pénisz levágásában. Penisindoor azóta segít követni az embereknek az életét fél farokkal, illetve az utat a várható péniszbeültetésig, ami majd tán megoldja a gondjait. Mindenesetre a lap azt írja, a férfi tud szexelni és vizelni is a csonkkal.

A véres történet akkor kezdődött, amikor a férfi 12 éves volt, és meg akarta viccelni a haverjait. Egy nyitott ajtón át bedugta az álló péniszét azzal a fölszólítással, hogy csókolják meg azt a többiek. Erre egyikük izomból bevágta az ajtót, lecsapva az akkor 12 éves srác farkát. Ő állítása szerint pánikrohamot kapott az ijedtségtől. A végeredményről, már évekkel később, vér nélkül itt talál explicit képeket, tényleg csak akkor klikkeljen, ha erős idegzetű, na meg elmúlt 18!

Penisindoor azonban a Jezebel szerint megőrizte humorát, és az ajtót becsapó havernak is megbocsátott olyannyira, hogy a mai napig jó cimborák. A csonka péniszű sértett ráadásul bűntudatot érez amiatt, hogy az elkövető vállát mekkora bűntudat nyomhatja. Mostmár nagyon várja a péniszbeültetést, bár tény, hogy ő lesz a második a világon, aki ilyet kap, az első alanynál pedig mentális gondok léptek föl a műtétet követően. A péniszt egy elhunyttól kapja majd emberünk is, ezt valóban nem lehet egyszerű feldolgozni. Ráadásul fertőzés is beállhat, vagy ami még kevésbé rossz, nem fog felállni.

További érdekes tényeket is kiderítettek róla. A legfontosabb, hogy igenis van szexuális élete, sőt a kis csonk is képes erekcióra. Ezért a férfi maszturbálni is tud, mindezt a méret miatt rendkívül észrevétlenül. Ezt a képességét már a templomban is kiélte némi papírtörlő gatyába helyezésével. A csajával való szexuális életét azonban nem akarta kifejteni, a barátnő ugyanis nem támogatta a szennyes kiteregetését.