18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

(Ne) ismerje meg a vérfertőzők Facebookját!

2014.08.27. 09:28
Külön közösségi oldalt hoztak létre maguknak az egyik legelítéltebb szexuális perverzió űzői. A Family4Love azoknak készült, akik a családtagjaikkal való közösülésről fantáziálnak, vagy már meg is tették az első lépéseket. Az oldal ugyan tiltja a gyerekpornót, de sok beszámoló szól gyerekekkel való közösülésről. Egyeseknek ez az oldal a mentsváruk, mert a társadalom kirekeszti a vérfertőzőket.

Family4Love, ez az új közösségi oldal neve. Első hangzásra jól csengő márkanév, biztos polgári-konzervatív családok közössége, akik követik a keresztényi értékrendet. A Daily Dot azonban rámutat: a Family4Love teljesen mást takar, a vérfertőzők közösségét.

Az oldalnak jelenleg 3500 aktív felhasználója van, ők jobb esetben csak fantáziálnak a családtagjaikkal való közösülésről, rosszabb esetekben cselekednek is. Fotókat is közzétesznek a rokonokról, na meg beszámolnak róla, milyen volt egy együttlét a testvérükkel/gyerekükkel/szülőjükkel stb.

1
Fotó: family4love.com

Persze a Family4Love tagjai számára mindez nem számít durvának, ők itt csak kiélik a többségi társadalom által tabunak ítélt vágyaikat. Idézik Iant, a felhasználót, aki annyira boldog, hogy sokáig titkolt vágyát végre új barátokkal oszthatja meg (bővebb infók a Vice cikkében).

Az oldal a szürkezónában működik: 18 év alatt senki sem lehet tag, és fiatalkorúakról nem lehet szexuális tartalmú anyagot közzétenni. Ettől függetlenül sok a tinikkel és gyerekekkel való szexuális beszámoló. Eleve a neten egyre több vérfertőző videó és egyéb anyag található, az anya-lánya pornók állnak a jelenség csúcsán népszerűségben. Sokszor a nagyobb pornószolgáltatók is inkább a mostohaszülő-mostohagyerek vonalat mutatja be, nem kockáztat igazi vérfertőző felvételekkel.

Debra Lieberman amerikai kutató szerint a DNS-ünkben van bekódolva, hogy mennyire gerjedünk a rokonra, és ugyan sokan fantáziálnak erről, valójában kevesen gondolják ezt komolyan, „ők a kivétel, nem a szabály" – fogalmaz a Miami Egyetem tudósa.

Vérfertőző esetek

Az ausztráliai Új-Dél-Wales erdős-hegyes, elhagyatott részén élt egy 40 fős család, akikről tavaly derült ki, hogy vérfertőző közösséget alkottak. A családot a tabumentes szex tartotta össze, a hatóságok a mocskos szállásukon pornólapokat találtak és kiderült, kb. mindenki szexelt mindenkivel, a kisgyerekek sem voltak kivételek. Az utódok persze nagyrészt sérültek, sok tizenévesen sem tud beszélni.

A teljes környezetük ráment egy apa-lánya viszonyra Nagy-Britanniában. Nicolas Yates és apja szerelme. A lány szülei hamar elváltak, apját évekig nem látta, majd úgy döntött kamaszként, meg akarja keresni. Megtalálta, és rögtön szerelembe esett a 20 évvel idősebb férfibe. Kapcsolatukat később még az sem állította meg, hogy a férfit bebörtönözték ezért. Ahogy a második szabadsgávesztése letelt a férfinek, Yates egyből eltűnt.

Az egész világot megrázta Josef Fritzl 2008-ban kiderült esete: az amstetteni férfi a pincében tartotta két és fél évtizeden át a lányát, gyerekeket nemzett neki, akik közül néhányat szintén bezárt a háza alá. A férfi ügyét az egész világsajtó kiemelten követte, Fritzlt végül élete végéig börtönbe zárták.