Önt is érte már hidegzuhanyként partnere egy-egy beszólása aktus közben? Női olvasóink segítségével most összegyűjtöttünk tíz olyan mondatot, ami libidógyilkosként hat az ágyban, ön pedig szavazza meg, melyiket hallaná legkevésbé adott esetben! 10 pontot adjon a legbunkóbb/legkínosabb szövegnek!

Elszakadt a gumi.

Minden gyereket épp nem akaró és védekezésre odafigyelő nő rémálma, ha szex közben elszakad az óvszer. Ha nincs másik, lőttek a további aktusnak, de ha van is tartalék, elég nehéz visszazökkenni a felfűtött hangulatba. 

"Nekem rémálmom az elszakadt gumi, úgyhogy ez biztosan a dugás végét jelenti. Nincsen állandó kapcsolatom, így védem ki a nemi fertőzéseket is, úgyhogy ha ezt valaki nekem benyögi, akkor mehet is a levesbe" - mondta Mariann. 

Halkabban!

Nagyon lehangoló tud lenni az is, ha oda kell figyelni arra, hogy a szomszédok ne ébredjenek fel a heves szexzajokra, de ha erre maga a partner figyelmeztet, az végképp libidóveszteséggel jár. A nők így is nehezebben engedik el magukat az ágyban, mint a férfiak, nem szabad őket kordában tartani, ha végre sikerül nekik ellazulni annyira, hogy ennek hangot is adnak. 

"Elég hangos vagyok az ágyban, de hát ez van, ami jó az jó, nem fogom vissza magam. A férjem csendesebb fajta, belőle egy sóhaj jön ki mindössze a végén, úgyhogy eleinte csitítgatott is a főbérlőnk miatt. Én viszont nem tudtam úgy elélvezni, hogy azt némán tegyen, emiatt voltak is problémák, na meg ki az, aki nem zökkenne ki, ha rászólnak, hogy csendesebben?" - írta egy másik olvasónk, Karola. 

Igazán lehetnél bevállalósabb.

Ha egy nő szeret valakit, igyekszik mindenben a kedvében járni, sokszor olyan dolgokra is képes az ágyban, amik egyébként távol állnak tőle és nem is izgatják. Éppen ezért fájó dolog hallani, ha a pasinak nem elég, amit kap, hanem egy pornósztárt szeretne faragni partneréből. 

"Nálunk mindig szex közben jött elő, hogy csináljuk análisan, és mindig akkor, amikor nem kellett volna. És mivel nem álltam kötélnek, jött a szemrehányás. Nem is lehetett sokáig bírni így, szakítottunk" - magyarázta Mónika. 

Mi ez a szag?

Hát, bizony a szagok önmagukban is elég lóhasztóak tudnak lenni, de ha ezzel az aktus alatt hozakodik elő a partner, az mindenkit nagyon rosszul tud érinteni. Természetesen rá kell vezetni a másikat valahogy, hogy rossz a lehelete vagy tömény izzadtságszagú, de ennek a témának nem szex közben van ideje. 

"Amikor még fiatal voltam, volt pár hónapig egy egyetemista csajom. Tisztálkodott ő meg minden, általában tusolás után szexeltünk, de a feneke valahogy mégis szaglott. Leginkább kutya pózban éreztem. Egyszer aztán megjegyeztem neki, és kértem, most azonnal menjen ki és mossa meg alaposabban. Mondanom se kell, a szexből nem lett semmi, sértődés annál inkább" - osztotta meg sztoriját Emil. 

Múltkor izgalmasabb, hevesebb voltál.

Egyszerűen bunkóság a másik libidójára megjegyzést tenni, akkor is, ha az épp a béka segge alatt van. Munkahelyi problémák és a hormonok is befolyásolják a nemi vágyat, amitől egyszer kirobbanóan vad, máskor meg visszafogottabb a nő az ágyban. 

"Volt egy pasim, akinek a mérce egy részegen elkövetett szétkarmolós szex volt, többször is megemlítette, amikor egy hosszú nap után fáradtan zuhantam az ágyba, de mégsem akartam őt szex nélkül hagyni. A vége az lett, hogy amikor találkoztunk, ittam előtte, hogy lazább legyek" - írta Bogi.

Ne szégyenlősködj, szeretem a súlyfelesleged.

Minden nő érzi és tudja, ha felszaladt rá pár kiló, ilyenkor aztán megy a rejtőzködés szex közben, villany leoltás, takaró vagy letolt felső a kigömbölyödött hasra, stb. Ilyenkor a legrosszabb, ha a férfi ezt észreveszi és a fent említett szöveggel próbálja oldani a feszültséget. 

"Ennyi erővel azt is odavetheti szimplán, hogy szeretlek, te kövér disznó, az sem hatna kellemetlenebbül" - fűzte hozzá Magdolna. 

Nem gondoltál még arra, hogy csatlakozhatna egy harmadik?

Jó, ha mindenki tisztában van azzal, hogy egy igazán szerelmes nő nem akar a párján osztozni és ez fordított esetben is igaz. Ha egy férfi szex közben azzal az ötlettel áll elő, hogy vonjanak be egy harmadik félt, történetesen egy nőt az együttlétbe, akkor bizony komoly baj van.

"Szerintem ez egyenlő azzal a vallomással, hogy kezd a szexuális életünk unalmas lenni, és az érzelmek is csendesednek. Az én exem ezt akkor nyögte be, amikor halálos szerelmesen ott feküdtem a lábai között. És beszólt, mennyire jó lenne most egy másik csaj is, akit szórakoztathatna addig, míg szopom. Nem tudom leírni, mit éreztem akkor, egy világ dőlt össze bennem, az biztos" - mesélte Klaudia. 

Siessünk, kezdődik a film.

A siettetés is az egyik legnagyobb libidógyilkos tud lenni az ágyban, főleg, ha a férfi a szexet a tévézés élménye miatt akarja nagyon gyorsan letudni. Kevés kiábrándítóbb dolog van annál, mint amikor az orgazmus előtt bökdösik az embert, hogy igyekezzen, mert kezdődik a Dr. House. 

"Teljesen komoly, Dr. House miatt kellett nagyon gyorsan elélveznem adott napokon. Persze, nem hagyott volna ott kielégületlenül, ha nem sikerült öt perc alatt elélveznem, de voltak olyan esték, hogy inkább eljátszottam az orgazmust, csak nézhesse azt a szart" - mesélte Györgyi. 

Te már elélveztél?

Nemcsak vágyölő, de kiábrándító is tud lenni, ha a férfi rákérdez az orgazmusra. Tapasztalatlanságra, figyelmetlenségre vall, pedig egy nő szereti magát biztonságban érezni és nem tanitónőként funkcionálni az ágyban. 

"Egyszerűen gáz a kérdés. Ha nem érzi, hogy mit élek át szex közben, ha nem figyel oda, akkor mit várhatok tőle a jövőben?" - tette fel a kérdést Tímea. 

Ugye, bevetted a fogamzásgátlót?

Ha már valakivel az ágyba bújunk, legyen meg a megfelelő bizalom. Ultragáz, ha a férfi szex közben azon parázik, hogy a partnere ne legyen terhes, és hogy ne vágja át azzal, hogy nem veszi be a fogamzásgátló tablettát. 

"Ilyenkor érdemes a pasi orra alá dörgölni, hogy nyugodtan használjon akkor gumit. Nekem is olcsóbb és kényelmesebb megoldás, ha nem nekem kell odafigyelnem a fogamzásgátlásra" - magyarázta Edina.