A Pornhub statisztikája alapján arra lehet következtetni, hogy küszöbön a nagy seggű nők forradalma. A pornómegosztó oldalon ugyanis a big ass, anal és big booty keresőszavak igen népszerűek. A pornómegosztó az anál jelenetekkel kapcsolatos keresőszavakat vizsgálta, és azt is megkereste, mely országokban keresnek erre a legtöbben - az oroszok állnak a statisztika élén.

Itt a nagy seggű nők forradalma

Lehetséges, hogy a Pornhub találta meg a magyarázatot a seggmániás Nicki Minaj sikereire. A világ egyik legnagyobb pornómegosztó oldala, a Pornhub rendszeresen statisztikát készít az oldalra érkező kattintásokból. Ebből rengeteget megtudhat a nagyérdemű a különböző nemzetek pornófogyasztási szokásairól, például azt is, hogy a big ass keresőszó igen népszerű a Pornhubon. Az infografika szerint a legnépszerűbb keresőszavak  – az anál pornóval kapcsolatosan – a big ass, második maga az anal, harmadik a big booty (nagy segg), amit a nagy segg mindenféle szinonímája követ, mint például a onion booty vagy a huge ass. 

Hetero > Gay szekció

A pornómegosztó oldal dolgozói annak is utánanéztek, hogy a melegek vagy a heterok néznek-e több análpornót, ezt pofonegyszerűen külön tudják vizsgálni: aloldala van a gay pornóknak. Összesítve százalékos elosztásban a hetero, azaz a nem-gay oldalon kerestek többen az ass szóra (7,24%). Az anál keresőszóra is a nem-gay oldalon kerestek rá többen, mint a meleg aloldalon – amíg a Pornhub gay különoldalán csak a felhasználók 1,34% keresett erre a szóra, a nem-gay oldalon 3,60%. 

Az anál szóra az oroszok kattintanak a legtöbbet

A Pornhub külön az anál szót is megnézte, és annak mindenféle változatát. A legnépszerűbb az anal csak így egyszerűen, ezt követi a first time anal (első anál szex), teen anal (tini anál), ebony anal (feka nők anál). A legkevésbé Alexis Texas análjeleneteire kíváncsiak az Államokban, továbbá a dupla anál és a nagyon kövér nők (bbw) anál jelenetei is keveseket érdekel – de valamennyire mégis. Különösen Montana államban és Alaszkában keresik az análpornókat. 

A világ egészét nézve Oroszországban keresnek rá a legtöbben az anál szóra és az ass szóra a Pornhubon, az oroszokat Afganisztán követi, az Egyesült Államok csak harmadik a sorban – a statisztika készítői direkt háborúval kapcsolatban vizsgálta. 

Madison Ivy és Rocco Siffredi a kategória legkeresettebbjei

A pornószínésznőket és pornószínészeket is rangsorolta a Pornhub a keresések szerint. Mandingo és Rocco állnak a lista élén, Madison Ivy és Lisa Ann pedig a befogadó oldal legnépszerűbbjei. A statisztika arra is jó, hogy megmutassa, Rocco Siffredi tényleg évek óta a kategória csúcsán áll.