A Pornhub utánajárt A szürke ötven árnyalata sikerei miatt annak, mely országokban keresnek rá a legtöbbször a keménypornóra. Ausztria, Németország és Dánia állnak a dobogón, ebben a sorrendben. Világviszonylatban azok, akik ilyen pornóra keresnek, a punish (büntet) szóra keresnek rá legtöbbször.

Az osztrákok buknak a legjobban a sötét oldal pornóira

A szürke ötven árnyalata című mamipornóként gúnyolt könyv ihlette a Pornhub dolgozóit, akik tüzetesebben megvizsgálták, mennyire népszerűek a BDSM kategóriájú pornóklipek az oldalon. Pontosabban arra keresték a választ, mely országokban a legnépszerűbbek a BDSM pornók, melyik amerikai államban keresnek erre a legtöbben, és mik azok a szavak ebben a kategóriában, amelyekre a legtöbbet keresnek. Az elkészült statisztikát a célnak megfelelően országokra szűkítve és külön a keresőszavakra is elkészítették, így derült ki, hogy Ausztriában, Németországban, Dániában, Finnországban és Szlovéniában is szeretik a sötét oldal erőit nézni. 

Punish (büntet), ez a legnépszerűbb keresőszó világviszonylatban

A BDSM a bondage (kötözés), discipline (fegyelmezés), dominancia, szubmisszív (alárendeltség- engedelmesség) szadista és mazochista szavakat takarja, a keresőszavak, amikkel a kötözős, verős, kényszerítős pornókat keresik a Pornhubon a következők: punish (megbüntet), bondage (kötözés), slave (szolga), bdsm, dominate, submission, latex, spanking (fenekelés), bound (korlátozás), dominatrix, whip (korbács, ostor).  A punish (büntetés) a legnépszerűbb keresőszó ebben a kategóriában a Pornhubon, világviszonylatban. 

A lista élén álló osztrákok a Pornhub kutatásai szerint a bondage szóra keresnek rá legtöbbször, második a sorban a slave (szolga), a dobogós harmadik helyezett pedig a világviszonylatban első punish (büntet). Ezek alatt a szavak alatt pedig 3D hentai pornótól kezdve MILF pornókig mindenfélét találni, egy a közös bennük: csúnyán megbüntetnek valakit pár percben, és kvázi kényszerítik a dugásra.