Ant Smith a világ elé állt, és megírta, mi több, elverselte, hogy az ő farka csak 10 centi, és nyilvánvalóan mindenki másnak nagyobb a farka, mint az övé. Célja is van a szokatlan coming outtal, fel akarja hívni a világ figyelmét arra, hogy sok férfi szorong a farokmérete miatt. A szexológus szerint ennek a pornóipar lehet az oka, ahol válogatott méretű férfiakat alkalmaznak. Ráadásul nem a méret, hanem a technika a lényeg.

Kicsi a farka, 10 centi, és jól ismeri a szégyent, ami ezzel együtt jár

Hello, Ant Smith vagyok, és kicsi a farkam – kezdi ezzel mondandóját az Independent oldalon az önkritikájával sokakat szórakoztató férfi. „Írtam egy verset erről, és úgy tűnik, hogy jól fogadták a férfiak, és jó pár nő is. Ami jó nekem, mert eléggé ismerem a megbélyegzést és a szégyent" – folytatja ezzel a férfi. 

A több versszakos versében annak részletét, hogy mennyire kicsi a farka, többféleképpen magyarázza el. Például úgy, hogy elmondja, az átlagos farokméret 6 inch, azaz 15 centi körülbelül, tehát egész biztos, hogy akad valaki a szobában, akinek máris kétszer akkora a farka, mint az övé. A férfi azért kampányol, hogy valahogyan oldja a kismérettel járó szorongást, a módszere nagyon egyszerű: bevallja, hogy az övé csak 4 inch (10 cm), és viccet csinál belőle.

Történetében leírja, hogy tudomása szerint nincs kutatás, ami azt vizsgálná, hogy a farokméret kialakult szorongás vezethet-e öngyilkossághoz. Arról a felmérésről azonban van tudomása, ami azt mutatja meg, hogy az átlagos mérettel rendelkező férfiak 45%-a nem elégedett, és nem boldog a farokmérete miatt. Eleinte csak a hozzá közel állóknak mutatta meg a versét, amivel kapcsolatban mindenkinek volt valami gondolata, a méret problémakörével kapcsolatban tapasztalata.

Ant Smith az írásában azt a kérdést is felteszi, hogy mi az, hogy a férfiak feszengenek a férfiasságuk miatt, miért van társadalmi elvárás a férfiak méretével szemben, miért áll összefüggésben a farokméret és a férfiasság. A verset ide kattintva végig olvashatja, a kezdő sorok a következők:

Kicsi kakasom van

Olyan, mint egy görbe kisujj

Mindenki más fasza

Vitathatlanul nagyobb

Valóban sok férfi szorong a mérete miatt

A felmérés, amire a vers írója utal, még 2007-ben készült, Angliában. A megkérdezett nők 80%-a elégedett volt a partnere méreteivel, a válaszadók férfiak 45%-a szeretne nagyobb péniszt. Annak ellenére, hogy a többség átlagos mérettel rendelkezik (15-17 cm). A kutatás megállapította, hogy az aggodalmaskodás később szorongáshoz vezet, amit terápiás kezeléssel lehet oldani – mivel a genetikán sem a méretnövelő gyógyszerek, sem a műtét nem változtathat. A szexológus, Tóth-Horváth Gábor szerint a méret és forma miatt szorongó férfiak a pornóipar áldozatai, tapasztalata szerint valóban sok férfi aggodalmaskodik. „Ezt a szorongást a vizuális világ gerjeszti. A pornóban a férfi színészeknek egyenes és nagy méretű farkuk van, ezért kerülnek a filmekbe. A valós életben pedig akármilyen, amit a genetika adott. A srácok pedig ezt veszik alapnak. Ami igazán lidérces, az az, hogy az oktatás és a szülők feladata lenne, hogy felvilágosítsák a gyerekeket, az, amit látnak, nem a valóság."

A szakember hozzátette, a férfiakban a méretük miatt kialakult szorongás nagyon hasonló ahhoz, amilyen a nők és a divatmagazinok által diktált nőkép problémaköre. „Ahogy a lányok a mellük, fenekük miatt aggodalmaskodnak, a férfiak a cerkájuk miatt. Az átlagos méret 14-16 centi körülbelül, ezzel már bármilyen testhelyzetben jól el lehet boldogulni. Nem a méret, hanem a technika a lényeg."