A Refinery29 összegyűjtötte a filmtörténelem legviccesebb/legkínosabb szexjeleneteit, ön pedig döntse el, melyik közülük a leghülyébb! Az Amerikai Kommandó játékbabáinak dugása vagy Monica Bellucci és Clive Owen akciója súrolta leginkább az ízléshatárát? 10 pontot adjon annak a jelenetnek, amit a legkínosabbnak vél.

40 nap, 40 éjszaka

Van egy csomó vicces szexjelenet a vígjátékban, de egyik sem annyira bizarr, mint amikor a szexelvonásra fogott Josh Hartnett a csúcsra juttatja Shannyn Sossamon-t, mindössze egy virágszirom segítségével. 

A jogász

Mindenképp a listán a helye ennek a jelenetnek is: amikor Cameron Diaz (és dublőre) szétterpesztett lábakkal egy Ferrari szélvédőjéhez dörgölőzve maszturbál. Azért kíváncsiak lennénk, ki álmodta meg ezt a részt és miért. 

A pusztító

Az 1993-ban készült filmben Sandra Bullock egyszerre bájos és kínos. A jelenet romantikusan indul, de hát a szex egészen más már 2032-ben. Igazi klasszikus, így néz ki egy telepatikus dugás.

Amerikai Kommandó: Világrendőrség

Létezik vajon olyan tizenéves kislány, aki nem dugatta/dugatja Kennel a Barbie babáját? Az animációs filmben ehhez hasonlót mutatnak be, csak kicsit több fantáziával és perverzióval. 

Barbarella

Az 1968-ban készült olasz film egy 41. században élő, bolygóról bolygóra, ágyról ágyra röpködő szuperlány kalandjait meséli el. És hogy hogyan lehet majd a jövőben elélvezni? Nézze meg a jelenetet! 

Crank 2. : Magasfeszültség

Elképesztő, hogy annak idején valaki zöld utat adott ennek a 2009-es filmnek. A leginkább megalázó része a publikus szexjelenetnek az, amikor szegény Amy Smartot, az odaadó és bevállalós barátnőt lespriccelik egy nagynyomású slaggal. 

Észak-Északnyugat

A szigorú szabályzatoknak és előírásoknak köszönhetően a szex a képernyőn az 50-es években elég tabu volt, de Alfred Hitchcock elég okos megoldást talált a klasszikus thriller lezárására. A száguldó vonat a péniszt jelképezi, ami belemegy az alagútba, ami a hüvelyt szimbolizálja. Zseni. 

Golyózápor

Monica Bellucci és Clive Owen külön-külön is dögös, együtt meg aztán tényleg szuperdögösek. Elég vad szexjelenetet ki lehetett volna hozni ebből a felállásból, de nem: a forgatókönyv szerint a nő úgy élvez el, hogy partnere közben mások fejét lövi szét. 

Kardhal

Ebben a jelenetben a fiatal Hugh Jackman helyes kis pofija látható, amint orális örömökben részesítik, és közben pisztolyt szorítanak a fejéhez. Mindezt hackelés közben, na persze.  

Kocka 2: Hiperkocka

Ez a pár az egyik pillanatban éppen a négydimenziós kocka halálcsapdáit igyekszik túlélni a 2002-es horrorban, a másik pillanatban meg már úgy egymásnak estek, hogy a kocka gravitációs vonzása is megszűnik.  

Koszorúslányok

A 2011-es film arról szól, hogy a harmincas éveiben járó Annie-nek semmi sem jött össze az életben: se pénze, se pasija. A szexjelenetet elnézve pedig sajnos még egy jó dugást sem mondhat a magáénak. 

Lepattintva

A 2008-as romantikus vígjáték mottója, hogy soha nincs jobb alkalom arra, hogy orgazmust színlelj, mint amikor megpróbálsz bosszút állni az exeden.

MacGruber

Szegény Kristen Wiig kétszer is felkerült erre a válogatásra. MacGruber vezeti minden idők leghülyébb szexjelenetének listát azzal, hogy az akcióba a teljes 80-as évek valaha volt minden közhelyét felsorakoztatja.