A 37 éves Dale Decker két éve éli mindennapjait állandó merevedéssel és napi száz élvezéssel. A kétgyermekes apa priapizmusban szenved, amit egy elmozdult porckorong idézett elő a szervezetében.

„Képzeld el, hogy térdelsz az apád temetésén a koporsója mellett, elbúcsúzol tőle, és már kilenc oragazmuson vagy túl. Közben az egész családod ott áll mögötted. Soha többé nem akarsz orgazmust, amíg csak élsz" – nyilatkozta a DailyMailnek az a wisconsini 37 éves férfi, aki betegsége miatt naponta százszor is elélvez, de valójában egyiket sem élvezi. 

Dale Decker ránézésre egy átlagos wisconsini férfi, azonban naponta százszor élvez el, ez a betegsége – írják a lapok. A gond csak az, hogy a napi száz élvezés egy férfitől eléggé hihetetlenül hangzik, nincs az a sperma mennyiség, amit ehhez termelni lehetne, ráadásul olyan fájdalmakkal is járhat, ami miatt nemhogy ülni, de járni is alig tudna bárki is. 

A kétgyermekes apa, Decker állítólag 2012-ben balesetet szenvedett, a munkahelyén a székéből esett a földre, aminek köszönhetően elcsúszott a gerincében egy porckorong. Már a kórházba menet öt orgazmusa volt a balesete után. Betegsége állandó erekcióval jár, és állandó fájdalommal. Annak ellenére, hogy a priapizmus tünete a merevedés, ritkán képes a szexuális együttlétre. A mindennapjait befolyásolja a napi száz élvezés, mivel spontán tör rá, ezért a legváratlanabb helyszíneken és élethelyzetben történik, van, hogy például a zöldségesnél.

A szexuális ingerektől teljesen független, kontrollálhatatlan és spontán merevedés, élvezés egy betegség, priapizmus a neve. A Wikipédia szerint a több mint hat órán tartó merevedés a klasszikus priapizmus. 

Két típusa létezik, az egyik az, amikor a vér valamiért nem áramlik vissza a testbe a hímvesszőből, a másik pedig az, amikor egy ér zárja el a vér áramlását a pénisznél. A kiváltó oka lehet a gerincvelő sérülése is, de gyógyszerek mellékhatásaként is ismert. A priapizmus gyakran társul súlyos betegséggel, olyannal, mint például a leukémia. A hosszan tartó merevedés azonnali kezelést igényel, a vénás véráram kitisztításához oxigénterápiát, injekcióval befecskendezett gyógyszereket is alkalmaznak az orvosok.