A Yourtango magazin összeszedte azokat a szexpózokat, amik állítólag a pasik kedvencei, és amiket előszeretettel ajánlanak a nőknek, mint férfifogó trükköt. Ilyen a lovagló póz, a misszionárius póz, a fordított lovagló póz és kutyapóz is. Szavazzon, tényleg ezek a kedvencei?

1. Lovagló póz

A nő van felül pózoktól a Yourtango szerint a férfiak megőrülnek, bónuszként azt ajánlják, lámpa mellett csinálják a párok.

2. Misszionárius póz

A gyerekcsináláshoz tökéletes szexpózt állítólag a férfiak azért szeretik, mert ez egyfajta hatalmi póz, és a ritmust a férfi diktálhatja. A beszélgetés és kommunikáció is fontos szempont.

3. Fordított lovagló póz

A nő a férfin, de háttal szexpóz a pornós kamerák kedvence, a pózban az irányítást lehet szeretni, és a látvány se utolsó szempont.

4. Kutyapóz

Szintén a pornóipar egyik kedvence következik, a kutyapózban a mélyebb behatolás és az irányítás a férfiak kedvence a magazin szerint. 

5. Állva

Akár a konyhaasztalon állva, akár a falhoz döntve állva ajánlják a szexpózt, mint a pasik kedvencét.

6. Kanálban

A kiskifli-nagykifli póz nemcsak az alváshoz alkalmas, hanem a szexhez is, lusta, szeretetteljes és intim.

+1. tipp, Öltánc

A Yourtango szerint nincs az a férfi, aki ne örülne egy spontán öltáncnak otthon. Az általánosításoktól óva intenénk bárkit, de tény, hogy egy jól időzített vetkőzés bárkinek jólesne.

Valóban ezek a kedvenc szexpózai?