A videómegosztók letöltési listájának segítségével összeállítottuk a legnézettebb és legszexibben vélt reklámokat az elmúlt évekből. Gondolta volna, hogy egy fogsínt is lehet erotikus töltettel népszerűsíteni?

New Yoker

Akár egy papapornó bevezetője is lehetne az alábbi reklám, ám a sztori az idős friss férj halálával megszakad. Mindenkinek jobb is így, főleg a New Yokernek, akik minden bizonnyal sokat kaszáltak a göglesztő fehérnemű kollekciójukkal. 

Carl's Jr.

A gyorskajálda Paris Hiltont választotta reklámarcának, az örökösnő az alábbi videóban a BBQ burgert népszerűsíti teljes beleéléssel. Hilton fürdőruhában, autómosás közben vonaglik, és egy óriási hambit nyom be az arcába. Nem biztos, hogy a képkockák hatására az embernek egyből a hamburgerhez lesz kedve és nem egy bordélyházhoz. 

Flavored kondom

Nem feltétlenül szexi, de eléggé vicces reklámja van a Flavored kondomnak: az óvszergyártó cég gyümölcsízű gumijai még a rovarokat is megtéveszti, amik mindenáron a főszereplő nő szájához akarnak repülni. Orálékedvelők előnyben!

Levis

A Levis talán eddigi legjobb reklámjában sem a farmer kap főszerepet, hanem egy feltehetőleg bankot rabló nő. A csaj a férfi vécébe menekül átöltözni, ahol egy kis félreértésből adódóan vaknak hisz egy férfit. Előtte kapja le és fel a ruháit, még egy kicsit szemétkedik is a mozdulatlanul, napszemüveg mögül bámuló pasival. 

Dr. Brux fogsín

A Dr. Brux fogsín reklámnak teljesen egyértelmű üzenete van: az eszköz védelmet nyújt a fogazás ellen is. 

Axe

Az Axe mindig is képes volt zseniális reklámokkal előrukkolni, de az alábbi darab mindegyiket felülmúlja. A megvalósítás kicsit gagyi, de az elképzelés, hogy a nőkből leszbikus vágyakat csal ki az illat, ha azonos neműn érzékelik, csillagos ötös. 

Xenergy

Újabb példa arra, hogy nem kell a terméknek a középpontban lennie ahhoz, hogy eladható legyen, elég hozzá egy dögös csaj is. Az Xenergy energiaitalt minden bizonnyal nem csak nők vásárolták meg a reklám után. 

Victoria Secret

Igazából a bugyicég bármelyik reklámja bekerülhetett volna a listánkra, mert mindegyik pezseg az erotikus tartalomtól, de mi az alábbi mellett döntöttünk, három modell főszereplésével. 

Bavaria 

A Bavaria sörreklámot egy brazil modellel dobták fel, ám ebben az esetben is kérdéses, hogy a videó megnézése után kielégítő-e, ha csak Bavaria söre van otthon, brazil csaja viszont nincs. 

 Pepsi

Akárhogy is nézzük, a Pepsit még mindig jobban el lehet adni a MILF Cindy Crawford-dal, mint annak idején a tizenéves Dobó Katával. Pedig a szupermodell a reklámban mindössze annyit csinál, hogy: van és iszik.