Melegpornót, azaz szép testű férfiak szexét és leszbipornót, azaz nyalást szeretnek nézni a nők, de azt nagyon, derül ki a Pornhub statisztikájából.

Bár az internet felhasználóinak nemét elég nehéz meghatározni, a legnagyobb pornómegosztó oldalakon belépéskor be kell ikszelni a nemet és az érdeklődési kört, ezzel elvileg máris szűrnek az oldalak, és célzottan jelennek meg a pornójelenetek. Ezekből az ikszekből készülhet el a statisztika a nők pornónézési szokásairól, összehasonlítva a férfiakéval. 

A Pornhub női felhasználói a leszbijeleneteket, a gay pornót és a tini jeleneteket szeretik nézni az oldalon. A top 20 kategóriát végignézve érdemes megnézni, hogy a bbw, azaz a nagyon kövér nők pornói hiányoznak a nők kedvencei közül, ezzel szemben a férfiaknál a 13. helyen szerepel a legek közt. A tini, MILF és anál is rajta vannak a nők listáján, azonban ezeket a filmeket a leszbi kategóriában szeretik nézni – írja a Pornhub. Ráadásul úgy tűnik, hogy mostanra érte el a célját a female porn (for women)  kategória, a nőknél ez a negyedik kedvenc. 

A pornómegosztó oldal munkatársai még azt is megnézték százalékos arányban, hogy a nők hány százalékkal többször néznek meg egy-egy kategóriát mint a férfiak. Például a szóló férfiak igencsak kedveltek – ezeken általában gyönyörű testű, szép farkú férfiak önkielégítenek –, 132%-kal több nő néz ilyeneket, mint a férfiak. Ugyanakkor a hardcore jelenetek, a dupla behatolás és a gangbang is kedveltek a nők körében.

A nők a következő keresési szavakat írják be a legtöbbször a Pornhub keresőjébe: leszbi, hármasszex, squirt, gangbang és masszázs, a férfiak ezzel szemben a tini, milf és a mom kifejezésekre keresnek rá. A statisztika azt is megmutatja, mik azok a keresések, amikre sokkal de sokkal többször keresnek a nők, mint a férfiak. Ilyen az eating pussy (nyalás) kifejezés, amire 901 %-ban (!) többször keresnek rá, mint a férfiak. A pussy licking (punci nyalás) is igen kedvelt (792%-ban többször keresik, mint a férfiak), a tribbing (leszbizés) pedig a harmadik a sorban, erre a kifejezésre 664%-ban többször keresnek rá a nők. Az old man, azaz öregember pornókat is jobban szeretik nézni, mint a férfiak, 319%-kal több nő keres erre, mint férfi. A step dad (mostoha apa), a daddy és a big dick (nagy farok) is benne vannak a top 20-ban. 

A pornószínészeket is ugyanígy, százalékos arányban listázták, James Deen a legkedveltebb pornószínész a nők körében, az ő nevére 528%-ban többször keresnek a nők, mint a férfiak. Második a listán Xander Corvus, harmadik pedig Danny Mountain.