A 27 éves New York-i férfi a Nerve magazinnak beszélt arról, hogy domináns férfiként hogyan kezdi el felszedni a lányokat, és hogyan jut el odáig velük, hogy a térdére fektetve elfenekeli őket.

Ha rácsapott volna a kezemre, azt mondtam volna, sajnálom

A Nerve magazin interjút készített a 27 éves, New York-i Jake nevű férfival, aki a szexuális életében domináns férfi, és aki a lányokat pontosan úgy pocsékolja meg, ahogy az A szürke ötven árnyatalában is történik. A férfi a legutóbbi hódításáról beszélt részletesen a lapnak, egy 21 éves lányt szedett fel az OkCupido társkereső oldalon, és szórakozott vele egy kicsit. Az, hogy miről is szól pontosan a BDSM világ, és mennyiben más élőben mint ahogyan az a pornóipar sötét oldalain vagy most már a lányregények lapjain is látható, ez a történet jól példázza.

„A kezem a lábára tettem, kicsit a birtoklás vezetett. Ha rácsapott volna a kezemre, azt mondtam volna, sajnálom. De nem tette" – mondta a magazinnak a férfi, hogyan kezdte el a játékát az ismeretlen 21 éves lánnyal egy bárban. Miután a lány nem ellenkezett, egyre feljebb és feljebb csúsztatta a kezét, céltudatosan haladva a lány lába köze felé. Mindezt a bárban, ahol találkoztak. Szándékosan tette nyilvános helyen, hogy megalázónak érezze a helyzetet a 21 éves lány, és azzal amit tett, egy kissé kifejezte a birtoklási szándékát. „Aztán egy ponton megálltam. Nagyon hirtelen tettem, hogy azt a benyomást keltsem, megtettem, és élveztem, abbahagytam, és most hiányzik neked. Ez egy hatalmi játék. Ezután visszatértünk a normális beszélgetéshez."

„Amikor a lakásához értünk, visszatértem ahhoz, hogy megalázzam őt, hogy kigúnyoljam a szexuális életét. Mert tudod, neki ilyen partnere van, olyan partnere van, és ezzel meg azzal próbálkozott – és ez oké. A való életben ezzel semmi gond nincs. De ebben a kontextusban: ő szubmisszív, ő egy kurva, akit el kell fenekelni, és akit meg kell ütni. Pontosan így. Megfogtam a haját, meghúztam, a fejét a térdemre húztam, a kezem a seggén, és folytattam a szidalmazást a szexuális élete miatt. Megkaptam a beleegyezését, hogy megérdemli a büntetést, valahogy úgy, hogy: gondolod, hogy ez a helyes viselkedés? Hogy érzed magad ettől?"

Aztán a hatalmi helyzeten egy mondattal változtatott a "kurva"

Az éjszaka itt nem ért véget, ugyanis egy váratlan fordulattal a 21 éves lány változtatott a hatalmi helyzeten. Amikor a férfi felállt, és a lány szájába nyomta a farkát, a lány közölte, hogy sajnálja, nem tudja ezt tovább folytatni, így legalábbis nem. Aztán átvette az uralmat. „És ez volt az, amikor erőteljesen megváltozott a helyzet: én még mindig akartam őt, de ő hirtelen nem akart, és elkezdett engem tárgyiasítani. Amiben benne voltam – totál benne voltam. Aztán rám ült, az arcomra ült, nagyon domináns volt."

A kezdetben nagyon domináns férfi teljesen átengedte az irányítást a lánynak, aki szóban uralta a férfi minden mozdulatát. Engedte, hogy a 27 éves férfi maszturbáljon, arra kényszerítette, hogy kérjen engedélyt, megérintheti-e a melleit. A férfi pedig a szabályok és parancsok sokaságában mindent úgy csinált, ahogy a lány akarta: a farka hegyével a csiklóját izgatta, miközben maszturbált. Aztán elrontotta a játékot azzal, hogy azt mondta annak a lánynak, akit percekkel korábban mindenféle kurvának lehordott, hogy nagyon szépnek tartja. A 21 éves lány pókerarccal azt parancsolta neki, ne mondja rá, hogy szép. Behatolás nem volt kettejük közt, legalábbis azon az éjszakán nem.