Egy férfi és egy nő életnagyságú szexbabákkal él együtt, és igen, együtt is csinálják, hármasban is. A nő egy Terry nevű, három péniszű szilikonférfit kapott.

Egy pár több mint 30 000 dollárt (7 386 750 Ft) költött életnagyságú szexbabákra, ez a közös hobbijuk. Mielőtt a pár férfi tagja, Dave Hockey és barátnője Shawna Bigelow találkoztak, a férfi csak szexbabákkal volt képes intimitást megélni. Társkereső oldalon ismerkedtek meg, és amikor a férfi levitte a pincéjébe újdonsült nőjét, hogy megmutassa a szexbabáit, a nő nem hátrált ki a kapcsolatból. Sőt. A nő olyannyira empatikus a pasija fétisével, hogy ő maga is beveszi a szexbabákat az ágyba, és van, hogy hármasban csinálják – írja a Jezebel.

„Ez olyan mint egy hármasszex, anélkül, hogy bárkinek rossz lenne" – mondta Shawna Bigelow, és hozzátette, hogy a szexbabákkal való szex tényeg nem igazi, elvégre kinek van tökéletes teste?  A férfi, Hockey pedig azt találta fontosnak kiemelni, hogy ebben a helyzetben egész egyszeűen nincs szó érzelmekről. 

Mielőtt még az egész bizarr sztorit hallva felvont szemöldökkel olvasna tovább, érdemes az egészet fenntartásokkal kezelni, elvégre kevesen vannak, akik arccal és névvel vállalnák a perverzióikat. Ráadásul mivel az is szóba került, hogy hármasban vagy többesben csinálni szexbabákkal azért is jó, mert nincsenek érzelmek, arra is ki kell térni, hogy nem véletlen, hogy a pár férfi tagja ragaszkodik a szexbabáihoz: ha a nőnek nem is, a férfinak egész biztos, vannak érzelmei.

Az egész sztori úgy ahogy van, elférne egy Rob Schneider-filmbe, ugyanis a nő kapott egy férfi szexbabát a párjától, Terryt, akinek három pénisze is van. Három. A pár egészen bátran teregeti ki a világnak furcsa szokásaikat, az alábbi videóban megnézheti őket.