A The Snake and The Rabbit blog egy párról szól, a szexuális életüket ízléses pornóként tálalják a Tumblren. Több mint 20 ezer követőjük van, a felnőtt kategóriás fotóikon nem vállalják az arcukat, de minden más testrészüket igen.

A Nerve digitális szwingerezésnek nevezte azt, amit a The Snake and The Rabbit blog párja művel az interneten: a pár az egész világ előtt mutatja meg, hogyan élik a házaséletüket. Kutyapóz a folyóparton, otthoni játék a répával vagy a cukkinival, nyalás az üres buszon – ilyeneket posztol a házaspár, akik másfél éve tartoznak egymáshoz hivatalosan. A blog egy félrelépésnek köszönhető, a Snake nicknevű férfi lefeküdt egy havernőjével egy részeg éjszakán. Azóta született az ötlet, hogy egyfajta naplót vezessenek a szexuális életükről. Nagy a szexuális étvágyuk, írják a rólunk fülnél, ahol az is kiderül, hogy jártak Budapesten, voltak páros erotikus masszázson, és eléggé élvezték. A kapcsolatukat félig nyitottnak tartják, amibe úgy tűnik az fér bele, hogy a saját nemi szerveiket, testüket kiteszik a világ elé, de arccal már nem vállalják a reality pornóblogot. Továbbá hozzájuk hasonló párokat is keresnek a blogon keresztül, akikkel szvingerezhetnek.

A blog olyannyira népszerű, hogy egy-egy pornó képet több tízezren is megosztanak, ráadásul a hülye anonim kérdésekre (askok) is örömmel válaszol a pár. Például azt is megkérdezték tőlük, hogy mielőtt a cukkinit bevették a mókába, megmosták-e. Válaszul azt kapták, hogy igen, és hogy később az asztalra került a cukkini, étel formájában. Arra is van aki kíváncsi, használnak-e kotont az análszexhez. Ihletet is adnak másoknak a bloggal, van olyan kommentelő, aki máris el akarja kezdeni a páros pornót a pasijával, mert annyira szupernek tartja. 

Jól beállított, megkomponált képeken látni a párt, akikről csak annyit tudni, hogy a huszas éveikben járnak, és imádják a blogjukat, amit olyan segédeszközként használnak, ahogy mások az új vibrátorukat. Ízléses pornógráfiát tárnak a világ elé, olyasmit, amit ők maguk élveznek a legjobban. Az exhibicionista pár egyfajta kukkoló élményt ad a képeikkel, mintha egy harmadik ember fotózná őket, de a pornóban ismert POV nézpontból is megörökítik légyottjaikat – a nemi szerveiket bátran felvállalják, mindenféle szemszögből. „Ismerek néhány embert személyesen, találkoztunk párokkal online fórumokon, úgy mint blogok, amik aztán szexben végződtek. Kapunk üzeneteket, és hallunk más párokról, ezek ilyen 'szeretem a blogod' típusú beszélgetések" – mondta a Nerve magazinnak a pár férfi tagja, Snake. 

A lap arra is kitér, hogy a Journal of Sex and Marital Therapy magazin egyik tanulmánya szerint azok a pároknak, akik együtt élvezik a pornográfiát, gyakran erősebb a kapcsolatuk, és kisebb a stresszfaktor. Ha ez igaz, akkor ez a pár olyan romantikus kapcsolatot tudhat magáénak, amint amit a The Notebook című filmben látni.

 „Azért szexelünk, hogy szexeljünk. Nem készítünk pornót. Nem vagyunk előadók. Az igazi szex ritkán hasonlítható a pornóhoz" – nyilatkozta a pár a Nerve-nek.