A Cosmopolitan a saját szexpózait próbáltatta végig egy párral New Yorkban, nyilvános helyen, egy szökőkút mellett. Kiderült, hogy a leglátványosabb szexpózokat elég nehéz kivitelezni, a többrészes videóban az utcán járkáló emberek reakciói is figyelemre méltók.

A Cosmopolitan tette közzé a saját Youtube-csatornáján, milyen az, amikor élesben próbálgatják a párok a cosmós szexpózokat. Rengeteg magazin próbálkozik azzal rendszeresen, hogy új és tökéletesnek tűnő szexpózokat ismertessen meg a világgal. A fáradozásuk most új megvilágításba került, a szökőkút mellett, nyilvános helyen gyakorolgató párocska az alábbi videóban bizonyítja, melyik póz működhet tényleg, és melyik nem.

Amikor a nő van felül, guggolva, na az nem működik

A talicska póz szerűség sem jött össze

A lábfeltevős móka se jött össze

A testszínű ruhába öltözött pár  New York utcáján tesztelte a pózokat, amiket valószínűleg  a pornósok és a gyakorlott jógázók élvezhetik igazán, bár a legtöbb látványos szexpózra ugyanez mondható el. A videóból három rész is készült, a pózokon túl az elsétáló emberek reakcióit is ajánljuk mindenki figyelmébe.

Az utcán szexpózokat gyakorló emberekből csinált már más is hülyét, a Youtube-humorista, Costello, random járókelőket állított meg az utcán, és játszatott velük ezt-azt. Aztán egy év múlva ismét visszament, és megcsinálta még egyszer ugyanazt.