A Szabadság, szerelemből is elkészül a pornóváltozat: a TomMédia szerint ebben semmi megbotránkoztató nincs, hisz "a forradalom alatt is keféltek".

2007. március 10-én kezdődik a forgatása a Szabadság, szerelem alapján készülő pornófilmnek - mondta el a Napi Ásznak a Tom Média részéről Tomor András producer. A filmnek más lesz ugyan a címe, de cselekményének hátterét az 1956-os események adják majd.

Wittner Mária szerint kegyeletsértés

Wittner Mária fideszes képviselő szerint ez a terv a forradalom megcsúfolása: szerinte a szexnek csakis a hálószobán belül van helye, és szerinte Tomor se fogná fel ilyen lazán ezt a történetet, ha az ő anyját erőszakolták volna meg gumibottal az ávósok. Tomor azonban nem tartja kegyeletsértőnek a filmtervet, hiszen - mint a lapnak rámutatott - "a forradalom alatt is keféltek az emberek".

A főszereplő nem is hallott róla

Az Andy Vajna-féle eredeti filmben Dobó Kata alakította a forradalmárlányt, Tomoréknál Boroka Ball pornószínésznő lesz a főszereplő, akit Mya Diamonddal versenyeztettek a szerepért, és Erica Venus is játszik majd egy kisebb szerepet a filmben. Tomor legalábbis ezt nyilatkozta a Napi Ásznak. Boroka Balls menedzsere, Ricardo azonban a lapunknak küldött e-mailben cáfolja ezt: "Sem én, mint menedzsere, sem Boroka Balls nem is hallottunk erről a tervezetről. Ez valótlan információ, mely rossz fényt vet ránk."