horoszkóp

Ineraktív szexkiállítás nyílik Londonban

2007.03.28. 12:21
Szexi, érzéki, inspiráló. Ráadásul tanulságos. A baj csak az, hogy nem itthon van. Jövő hónapban nyilik Londonban a világ első interaktív szexkiállítása.

Interaktív szexuális látványosság nyílik jövő hónapban London szívében. A világ első ilyen -és teljesen egyedi- kiállítása április 18-án nyitja meg kapuit. Az Amora szervezői szexi, érzéki, inspiráló élményt ígérnek. A programkínálatot tekintve az ígéret nem tűnik elbizakodottnak. Ráadásul biztosan sokat tanulhatunk. A különleges attrakció látogatói a szexuális kapcsolatok minden szakaszába betekintést nyerhetnek, ha végighaladnak a hét izgató zónán.

Az egyesülés lépcsőfokai

Az első teremben lobban fel a láng. Megismerhetünk mindent, amit valaha tudni akartunk a szemezésről, flörtölésről és a vágy keletkezéséről. A zóna segít eligazodni a test nyelvének világában, ráadásul egy interaktív eszköz segítségével megalkothatjuk tökéletes partnerünket. Azért nem kell kétségbe esni, ha odakint nem botlunk bele rögtön.

Partnerünk már megvan, vágyunk lüktet; továbbléphetünk az erogén zónába. Kiderül, hogyan kell használni a test különböző részeit, hogy partnerünket maximális gyönyörhöz jutassuk. Megtanulhatjuk, hogyan kell szexisen levetkőzni, hogyan használjuk az afrodiziákumokat, és különleges erotikus játékokat leshetünk el. Itt szembesülhetünk azzal, hogy mi mindenre jók az ajkak, milyen sokféleképpen csókolhatunk, miket tehetünk még a szánkkal. A kiállított modelleken ki is próbálhatjuk újdonsült tudásunkat, tőlük pedig remegést és nyögéseket kaphatunk cserébe. Ha jól csináljuk.

Itt az idő az egyesülésre! Az Amora Sutra interaktív modelljein megtalálhatjuk a g-pontot, megtudhatjuk mik a Tao szexuális tanításai, mit tanácsol a Káma Szutra és mi az a tantrikus szex. Javaslatot kapunk a 10 legjobb pozícióra; az is kiderül mikor, mire használhatjuk őket.

Most már nehéz lenne nem elélvezni. Belépünk az orgazmus csatornába, ahol átélhetjük, mi történik ilyenkor a testben és az agyban. Megtapasztaljuk az utójáték gyönyörét és kiderül, mi történik a női testben a klimax során. Tippeket és trükköket tanulhatunk, hogyan beszéljünk partnerünkkel vágyainkról és problémáinkról.

Az aktuson már túl vagyunk, de itt az idő, hogy feltáruljon előttünk a fantázia és a fétis birodalma. Kiderül, miért izgató, ha uralkodnak felettünk. Megtekinthetjük az extrém szex-eszközök kiállítását és a vad testdíszeket. Most, hogy már ennyit tanultunk, akár tesztelhetjük is szexuális tudásunkat és képességeinket az interaktív modelleken. Remélhetőleg elégedettek lesznek.

Az utójáték

Ha maradtak bennünk kétségek az Amora wellbeing tanácsadói és terapeutái készséggel eloszlatják azokat. Ráadásul mindent megtanulhatunk többek között a szexuális problémákról, a hormonok működéséről és a biztonságos szexről.

A kiállítás bárjában könyvekkel és koktélokkal pihenhetjük ki az élvezeteket. Ha valamelyik téma megragadta figyelmünket, jelentkezhetünk a workshopokra vagy csatlakozhatunk az online közösséghez.

A kiállítás ideális időtöltés egy randira, hiszen éjfélig nyitva van, ráadásul a brit viszonyokhoz képest nem is drága. A belépő 12- 15 fontba (4400-5500 forint) kerül.