Análmániás amerikai forgatott az Andrássy úton

2008.08.16. 11:30
Csütörtök délután egy férfi pórázon sétáltatott egy nőt az Andrássy úton, majd a nő előkapta melleit, aztán letolta a bugyiját, és megmutatta magát a szintén a helyszínen tartózkodó operatőrnek. A sétáltató valószínűleg Steve Holmes, akit az interneten csak análmániásként emlegetnek.

„Jött egy kamerás csákó, egy aránylag nagydarab fószer, s egy igen érdekesen felöltözött hölgyemény, akit az előző pórázon vezetett meg taszigált. Ez még akár mindennapos is lehetne itt az északbalkáni népköztársaság kopár szík sarján, meg a székesfővárosban... csakhogy a nő előkapta melleit, megmutatta a kamerának, dörzsölgette, simogatta, meg amit akarsz. Épp leszakadó pofámat kaptam volna el, amikor erre még rátett egy lapáttal: megfordult, bugyi le, pucsít, kamerának villant. What you see is what the fuck” – olvasható az augusztus 14-én történt sztori az I love Budapest blogon.

A történetet a Blikk is megírta, sőt a szerkesztőségünkbe is elkerült mindenkitől függetlenül néhány kép, úgyhogy ez a történet valószínűleg tényleg megtörtént.

A Blikknek a rendőrök azt mondták, a VI. kerületi kapitányságra érkezett állampolgári bejelentés az engedély nélküli filmforgatásról, de mire a rendőrök kiértek a háromtagú stáb már le is lépett.

Mi házi pornószakértőnket kerestük meg, aki elmondta, a férfi a felvételeken valószínűleg a csak análmániásként emlegetett Steve Holmes, román származású producer és rendező.

Klikk!

Mondta ezt egyrészt azért, mert Holmesnak jellegzetes gyűrűje van, másrészt azért, mert a férfi rendszeresen szerepel a saját filmjeiben, így nem furcsa, hogy az operatőr mellett legalább egy rendező nincs a közelben.

Az operatőr egyik magyar operatőrre sem emlékeztette, szerinte valószínűleg egy külföldi produkcióról lehet szó, már csak azért is, mert a külföldi stábok szoktak utcán forgatni, a magyarok ezt nem merik maguknak megengedni.

Már csak a lány kiléte kérdéses. „A csajt néztem, de nem tudtam rájönni, hogy ki az. A melle nagyon ismerős” – ezt tehát sajnos nem tudjuk. Jó felismerőképességgel rendelkező olvasóink küldjék ide a tippjeiket. Egy olvasónk gyorsan reaglát, szerinte - és a képek alapján szerintünk is Sandra Romain romániai pornószínésznő lépett fel csütürtökön Budapesten.

Nem ez az első eset, hogy Budapest valamelyik pontján forgatnak pornófilmet. A legnagyobb port az az eset kavarta, amikor a Hősök terén alkotott maradandót egy csoport.

Ezen kívül találunk még történeteket arról, hogy valakik a Róna utca – Thököly út sarkon próbálkoztak, de olyan stáb is akadt, amelyik a Teve utcánál található rendőrszékházat választotta filmje hátteréül.