horoszkóp

Szenvedélyesek, de nem jók az ágyban az arab pasik

2007.07.04. 18:35
A különféle nemzetek szexuális sajátosságait felmérő sorozatunkban írtunk már formás bolgár popsikról , helyes norvég okról, most az arab pasik vannak terítéken. Mesélje el nekünk Ön is kalandját .

"Az arabok mind koszosak és ápolatlanok, ráadásul utálják a fehéreket, nőiket pedig megalázzák és bántalmazzák" - ilyen és ehhez hasonló negatív sztereotípiák kötődnek az arab emberekhez. Holott nagyon is érdekesek, a kultúrájuk különös és izgalmas, misztikus világuk pedig csiklandozza érzékeinket - pláne a sötétbőrű, fekete hajú, villogó szemű, parfümtől illatozó arab pasik. Legalábbis így tudjuk olvasóinktól, akik megosztották velünk arab férfiakkal folytatott szerelmi kalandjaikat.

Szent anya és a szerencsések

Bár az arab nők helyzetéről sajnálattal vegyes borzalommal szokás beszélni, ha csak az iszlám tanításait vesszük figyelembe, kiderül, hogy a nő - és még inkább az anya - egy szent és tiszteletreméltó jelenség az arab világban. Az erős vallásos nevelés és a házasságon kívüli szexuális tabuk ismeretében azt gondolhatnánk, hogy a tisztelet nem terjed ki azokra a nőkre, akik könnyen adják oda magukat egy arab férfinak. Olvasóink levelei azonban másról tanúskodnak. Lilla külön kiemeli, hogy iraki barátja milyen tisztelettel viseltetett iránta, Kata tunéziai szerelme példátlan türelméről mesél, Timi pedig, bár tartott tőle, hogy így lesz, egy pillanatig sem érezte úgy, hogy jordániai pasija lenézné. Bár lehet, hogy ezek a hölgyek egyszerűen csak szerencsések voltak.

Kulturális szakadék

Lehet, hogy az arabok tiszteletüket ki tudják fejezni, de az erőteljes szülői és vallási befolyás mérgezően hatott olvasóink kapcsolataira. Judit például Londonban tanult, mikor megismerkedett Hasszánnal, és ezután gyakran szenvedett magyar családjában a "Minek tanulsz? Te ott úgyis csak anya leszel" kezdetű családi monológtól. Timi élményei hasonlóak, ha nem is ennyire élesek: "Moaz kedves volt és figyelmes, de a neveltetésünkből fakadó különbségeken nehezen tudtuk túltenni magunkat. Egyrészt folyamatos lelkiismeretfurdalást érzett, hiszen mikor Európába jött tanulni, apja nyomatékosan figyelmeztette, hogy ne hágja át az iszlám szabályait. Ő pedig ivott és szexuális életet élt egy idegen lánnyal. Másrészt egyáltalán nem értette az európai kultúrát. Azt hitte, minden európai gátlástalan, erkölcstelen és nem ismer szabályokat. Mikor elmeséltem neki egy gyerekkori történetet arról, hogy anyukám egyszer mennyire haragudott rám, amikor befestettem a hajamat, teljesen ledöbbent. Azt hitte, az európai gyerekek nevelés nélkül nőnek fel".

Igény az van, csak a technika hiányzik

A legrosszabb hír az arab pasikkal kapcsolatban, hogy nem tudnak dugni. Olvasóink - bár a romantika és szenvedély szempontjából nem értékelték rossznak az arabokat - ágybéli teljesítményeik alapján a nemzetiségi szexrangsor alsó régióiba sorolták partnereiket. Lilla és Timi ezt egyértelműen a kevés tapasztalatnak és a vallásos neveltetésnek tudták be. A lányok közül még Kata tűnt a legelégedettebbnek. Története igazi, kellemes nyári kaland volt. "Három évvel ezelőtt Tunéziában nyaraltam a szüleimmel. A fiú a szállodánk éttermében dolgozott, és már az első este megszólított. Sötét hullámos haja és gyönyörű barna szeme volt, egy igazi szépfiú. Sétálni hívott, de én először nemet mondtam, aztán miután még egyszer összefutottunk, már nem tudtam neki ellenállni. Szinte az egész hetet együtt töltöttük, angol-német keverék nyelven beszéltünk, ami elég vicces volt, de megértettük egymást. Tanultam tőle 1-2 arab szót, az első, amire megtanított, a "szeretlek" volt. Rengeteget sétáltunk a városban, olyan helyekre is elvitt, ahová csak helyiek járnak. Az első szexre akkor került sor, mikor egy éjjel hazakísért a diszkóból. A tengerpart egy eldugott részen szeretkeztünk, ahonnan körülbelül 20 méterre sétáltak az emberek, de nem láthattak meg minket. Nagyon izgalmas volt, de kicsit feszélyezve éreztem magam. Mikor vége lett a nyaralásnak és sor került az elválásra, mindketten sírtunk. Telefonszámot és e-mail címet cseréltünk, és megígértette velem, hogy következő évben is kimegyek. Azóta nem voltam Tunéziában, és nem is tartjuk a kapcsolatot, de nem bántam meg, hogy ezt az egy hetet egy "idegennel" töltöttem. Egy szép élménnyel lettem gazdagabb."

Meglepő szexrangsor
A beérkezett olvasói kalandozásokat országos bontásban elemezve meglepő romantika-, szenvedély- és szexrangsor kerekedett. Az derült ki ugyanis, hogy Önök szerint az egyébként hidegnek és visszafogottnak tartott britek a legromantikusabbak, őket pedig az olaszok és a kanadaiak követik. A spanyoloknak, máltaiaknak és svédeknek viszont bőven lenne mit csiszolniuk gyengéd érzelmeik kifejezésén. Pedig a svédek tüzesek: a szenvedély-ranglistát legalábbis az izraeliekkel és portugálokkal megosztva ők vezetik, ráadásul megnyerték a legjobb szexpartner kategóriát is. Ahogy az első, úgy az utolsó helyek is megegyeznek a szenvedély-szex dimenziókban. A mexikóiaknak és görögöknek tehát össze kell kapniuk magukat, mert a magyar elégedetlen a teljesítményükkel. Ha Önnek is volt már szerelmi kalandja külföldivel, írjon, pontozzon és alakítsa a rangsort saját véleménye szerint!