horoszkóp

Anettka, Császár Előd és Benkő Dániel pornózott

hh
2006.08.13. 19:39
Nem tudom eldönteni, hogy egy családias hangulatú pornódíjátadón jártam vagy valami szilikonhorrorfilmben, de nekem az utóbbira jobban hasonlított az idei Szexkorona-átadó a Copacabana Beach nevű szórakozóhelyen.

Elöljáróban annyit, hogy az egykor jobb napokat látott magyar pornószakmának két díjátadója létezik, mindegyik egy-egy nagyobb produkciós céghez köthető. A Tom Média díjátadóját, a Pornóoszkárt már egyszer bemutattam, de most a Kovi cégéhez, a Luxx Videóhoz közeli VI. Tutti Frutti Szexkorona Díjátadó Gálára voltam hivatalos.

VIP, yeah-yeah

Megtiszteltetés ért, hiszen olyan nagy nevekkel közösködhetem a VIP-ben, mint Nagy Gyula (Sex Action-producer), Benkő Dániel (gitárművész), Anettka (és Rezső), Császár Előd, Komáromi István (volt rendőr), Szigeti Ferenc (Kart-hágó) vagy Fekete Pákó. A gálaest a Margitsziget csúcsán számomra történelmi megemlékezéssel kezdődött: mikor odaértem, Desiré Dubounet, transzvesztita a The Huns nevű rockegyüttesével 1956-os megemlékezésként a Smoke on the water feldolgozását adta elő. "Szabadsáááág" - üvöltötte a refrént ordenáré hangon, erős akcentussal.

A helyszínre meghívómmal, Kovival és vidám csapatával érkeztem. Elég nagy pangás fogadott, és mindenki arról beszélt, hogy bezzeg a tavalyin milyen sokan voltak, és mekkora buli volt. Fél füllel meghallottam az egyik lánytól, hogy szerinte nem lesz jó a buli, mert nem hozott kólát. Igaza is lett, tényleg nem lett jó a buli.

Nagymamiszex

Érdekes galéria

Mivel szorosan nem kötődöm a belterjes pornótársasághoz, ezért egyedül ültem egy asztalnál, és unalmamban az asztalra kitett promóciós Tutti Frutti-példányt lapozgattam. Nem gondoltam volna, hogy ennyi ronda, perverz, magamutogatós szexmániást ki tud termelni ez az ország, mint amennyit ott láttam. Kezembe került egy Privát magazin is, amiben a túlzott igénybevételtől kifordult, vérvörös vagina annyira megbotránkoztatott, hogy elhoztam belőle egy példányt, és azzal ijesztgetem az ismerőseimet. Az állat- és öregmamiszexes hirdetésekkel ("öregasszony nem vénasszony" jeligére) elég sokáig szórakoztattam magam, míg végre elindult a cermónia.

Papírpornó

Az idei év legjobb pornószínésznőjének Benkő Dániel adta át a női alakot formázó szobrot. A faszát lengető gitárművész ezúttal nem volt csúcsformában, semmi megbotránkoztatót nem mondott, csak zavarodottan nézelődött. Ez már biztos a kataton fázis. Nem ért meglepetésként senkit, hogy ezt a díjat Victoria Swinger kapta, hiszen ő Kovi első számú lieblingje. Kovi amúgy egy csupaszív embernek tűnik, bár birodalma hanyatlóban: nem mindenki szeret vele együtt dolgozni, mert általában nem biztosít olyan körülményeket a színészek számára, hogy kellemesen tudjanak dolgozni. Akik panaszkodnak, úgy vélik, ez azért van, mert Kovi spórolós. Persze mivel itthon ő a csúcs, ezért muszáj vele dolgozni annak, aki nem tud kizárólag külföldi munkákból megélni.

A legjobb pornószínész díját a jóképű Lauro Giotto kapta. Anettka adta neki át a díjat - micsoda megtiszteltetés -, csókolommal köszöntötte. Mármint Anettka Giottót. Lauro Giotto kihasználta az alkalmat, hogy kicsit beszóljon az előző díjazottnak. Ebben némileg a műsorvezetők is adták alá a lovat, mert azt kérdezték tőle, mindig fel szokott-e neki állni. Én egyszer láttam munka közben, és tudom, hogy amikor csak akarja, mindig feláll neki, nem ez volt a problémája, hanem az, hogy vannak olyan emberek, akikkel szerinte nem olyan jó együtt dolgozni.

A legtechnikásabb pornószínész díját a még mindig borzasztó állapotban lévő Monique Covet adta át a mackós kinézetű Teddy Gábornak. Teddy megköszönte egy bizonyos Fecónak, hogy buzdította. Monique úgy tűnt, be van nyugtatózva. Egyesek szerint a múltkori Pornóoszkár óta szedett magára némi húst, de még mindig nagyon anorexiás.

A dákó-didi-dákó háromszög

Klikk

A legszexisebb pornósztár díját Feket Pákó adta át. Az egész kínos díjátadó legkínosabb pillanatai következtek ekkor. Pedig Pákóval könnyű dolga van az embernek, de a két műsorvezető (Szőke László és Judy Nero) olyan szinten volt az egyébként sem emelkedett helyzet mélypontján, hogy még Pákót is alulmúlták. "Itt jön Fekete Pákó. Vagy mondhatnám, hogy Dákó. Dákó, hahaha!" - hangzott az erősítőkből. "Tényleg fekete a dákód, Pákó?" - kapcsolt rá a következő sebességre Judy Nero, majd azt kezdte erőltetni, hogy Pákó megmutassa neki. Pákó szégyenlős lett, vagy már megunta, hogy mindenki csak "azt" akarja tőle, és visszautasította a kérelmet. "Nagyon fázom, de úgy látom te is fázol" - folytatta a prosztóközhely-parádét a nigériai származású mulatóssztár. Az elmaradhatatlan "adideadidizés" után újra visszatértek a dákótémára, majd a díjnyertes Maria Belucci megjelenésekor visszaváltottak didire: "Nagyon kemény a didid. Fázol?" - kérdezte Fekete Pákó. Ezt az idők végezetéig tudták volna így folytatni.

Hallgattassák el a speakert

A legjobb leszbikus szereplő Király Katalin lett, aki szerényen mosolyogva tűrte, hogy a legnagyobb baromságokra kelljen válaszolnia a színpadon. "Leszbikus vagy, vagy voltál már fiúval is" - kérdezte tőle Judy. "És milyen volt?" "És ez hogy született, hogy te csak leszbikus jeleneteket csinálsz? Te találtad ki vagy kitalálták neked?" - nem hagyta abba.

Az első ember, aki megelégelte a balfék kérdéseket, Maya Gold volt, aki életműdíjat kapott, meg egy tortát is, mert pont aznap huszonöt éves. "Azt hiszem az összes kérdés unalmas, a közönségnek is, mi itt mind ismerjük egymást" - oltotta le diplomatikusan a kérdezőket, akik csak nevettek ezen is. A közönség egyik tagja szomorúságát fejezte ki, mert szerinte a férfi műsorvezető, Szőke László anno nagyszerű politikai műsorokat vezetett az ATV-n, de most nagyon rossz volt. Egy mellém húzódó férfi pedig azon akadt ki, hogy ő érti, ha mondjuk egy orvos életműdíjat kap, de ez már neki magas. Ez az ember vajon mit keresett ott, ha orvosokat akart látni.

Nincs tiniszex Csillával

Tornázzon Monique-kal

A legjobb felfedezettnek, Sandra Parkernek Szigeti Ferenc adta át a díjat. Szőke László úgy konferálta fel régi cimboráját, hogy "kurva jó fej", és hogy szeret minden ilyen bulin ott lenni. No comment. Közben a VIP-helyiségben az egyik pornós nő szűkölni kezdett, mert már öt perce nem mutathatta meg senkinek óriási melleit, ezért kétségbeesve keresett egy fotóst.

A legjobb film a Desiré Dubounet-féle "Paprika Western" lett, leelőzve a "Tiniszex Csillával" és az "Apácaszex" című filmeket is. Császár Előd, aki tavaly izgalmában összetörte az átadandó díjat, a legjobb amatőrnek, a lelkes Leda Parisnek adta a díjat. "Mi az, hogy amatőr?" - kérdezték tőle. "Hát, hogy nemrég kezdtem, és még amatőrnek számítok" - mondta.

Adok-kapok

Aztán volt még egy pár vicces díj, amiknél az volt a sejtésem, hogy személyekre szabták. Megérzésemet az támasztja alá, hogy konkrétan bemondták a mikrofonba, hogy csak egy jelöltje volt a kategóriának. De az ilyen apróságokra nem nagyon adtak, hiszen ez inkább csak a pornósok önpromóciója, mint verseny. A legvadabb szexjelenet-díjat Monique Covet kapta egy olyan felvételért, ahol a barátja dugta meg az öklével. Monique szerint aki őt ismeri, tudja, hogy ez nála nem számít vadnak.

A tolerancia-díjat Desiré felesége, Ildikó Nelson kapta, aki majdnem pont úgy néz ki, mint Desiré. Ildikó meglepődött, nem értette, miért jár neki tolerancia-díj. "Mert toleráns vagy bizonyos dolgokkal szemben" - fogalmazott ködösen Judy. Pedig az őszinte válasz az lett volna, hogy "mert egy buzibárt üzemeltető transzvesztita a férjed, a gyermeked apja, aki amúgy jófej, de azért mégis...".

Szintén személyre szabott díjat, a legdúsabb keblű pornósztár díját Krisztina kapta, aki eredeti keblekkel bír. Illetve nem nagyon bír velük, mert folyton kificcennek neki a ruhájából, olyan nagyok.

A Sex Action CD-ért menő sztriptízversenyre kicsit sem voltam már kíváncsi, az est sztárvendégeinek, Roynak és Ádámnak fülsértő zaját meghallva pedig azonnal haza is menekültem. Pedig még egy nagy közös diszkót és egy közös pornófotózást is beígértek a végére. Ha ilyen egy átadó, akkor nem vagyunk pornónagyhatalom, és többet nem is leszünk - szűrtem le az est tanulságát.

Az összes díj
Legjobb női szereplő: Victoria Swinger
Legjobb férfiszínész: Lauro Giotto
Legtechnikásabb pornó szereplő különdij: Teddy Gábor
Legszexisebb pornósztár: Maria Belucci
Legjobb leszbikus sztár: Király Kati
Az év felfedezettje: Sandra Parker
Legjobb film: Paprika Western
Legjobb rendező: Kovi
Legjobb amatőr szereplő: Leda Parish
Legvadabb szexjelenet: Monique Covet
Életmű-díj: Maya Gold
Tolerancia-díj: Ildikó Nelson
Legjobb internetes portál: Goldengate
Legjobb sztriptíz táncosnő különdíja: Pirner Alma és Mészáros Dóra páros
Legdúsabb keblű pornósztár: Krisztina
Legjobb S/M film: Rakoncai Ervin "A terror pincéje" sorozatért
Legjobb showműsor: Claudia Ferrari

forrás: Machomedia.hu