horoszkóp

A tökönrúgás-fétis az általános iskolában kezdődik

2008.04.10. 22:18
Kapcsolódó cikkek (1)
Bizonyos férfiak attól gerjednek be igazán, ha tökönrúgják őket, de azt is szeretik, ha begerjedve rúgják őket tökön. Nők és férfiak egy csoportja egyaránt rajong a tökönrúgásért, a nők véleménye viszonylag ritkán kerül elő, a férfiak azt szeretik, hogy megalázzák őket a férfiasságukban. Persze az egész a csajoknak köszönhető, akik az általános iskolákban nem hagyták békén a pubertáló ifjakat, és jól lerúgták őket.

„Sok férfi álma, hogy egy gyönyörű nő földre kényszeríti egy jól célzott rúgással, ütéssel, a férfi erőfölénye ellenére. Nem a fájdalom okozásán van a hangsúly, hanem a női dominancia éreztetésén a férfivel” – áll egy tökönrúgás fetisizmussal (ún. ballbusting) foglalkozó magyar honlapon, amit azután találtunk, hogy a múlt héten tökönrúgásért lecsukott szerencsétlen felkeltette az érdeklődésünket.

A tökönrúgásért rajongás nagyjából a dominajátékok és a lábfétis metszete lehet. Rendszeresen valamilyen szerepjáték keretében kerül rá sor. Számos internetes oldalt végigtúrtunk, hogy közelebbről is megismerjük a témát, ami legalább olyan bizarr, mint a műlábpunci.

A férfiak a már említett honlap mottójának megfelelően szeretik, ha megalázzák őket – persze nem mindegyik. Tetszik nekik, hogy egy egyébként törékeny nő pillanatok alatt uralkodni tud felettük.

Az index a témával foglalkozó fórumán természetesen ellenvéleményeket is találtunk, legtöbbször a férfiak titulálták férfitársaikat aberráltnak, mert nem tudták megérteni, mi lehet ebben a jó. Az ellenvélemények általában a szélsőségek felől közelítenek, így sokszor találkozik az ember azzal a véleménnyel, hogy ha ennyire jó egy csaj rúgása, akkor milyen jó lehet, amikor egy jó kondiban lévő focista akaszt be az embernek.

Aztán vannak a jópofán megfogalmazott ellenvélemények: „Ha ez az előjáték, nem akarom tudni, hogy milyen lehet a szex” – írja egy kommentelő a YouTube egyik a témával foglalkozó videójára.

Persze a legtöbb ballbustinggal foglalkozó oldalon a hangsúly inkább az alá-fölérendeltségen van, mint azon, mekkora erővel kell egy férfi péniszét megküldeni ahhoz, hogy igazán jó legyen neki.

Az iskolában kezdődik

A rajongás a tökönrúgásért általában egy kellemetlen iskolai emlékkel kezdődik. Pontosabban a későbbi ballbusting fanatikusok nem tartják az általános iskolai tökönrúgást nagyon kellemetlen emléknek.

Sok rajongó leírása tér vissza arra az egységes pontra, hogy az általános iskolában milyen jó volt, amikor a lányok merő viccből belerúgtak fiú osztálytársaik nemi szervébe. Ezek a lányok valószínűleg nem tudták, hogy milyen nagy hatást tesznek osztálytársaikra, a különféle fórumokon megjelenő osztálytársak pedig abban reménykednek, hogy az ilyen lányok nem változtattak jó szokásaikon és érett fejjel dominák lettek.

”Emlékszem a két legjobb csajt az osztályban diótörőnek becéztük, egyszerűen imádták a tökönrúgást. Elég volt, ha a közelükben voltál, és nem védted az ágyékodat, arra ment valamelyik, aztán már rúgott is. Csak úgy poénból. És a technikai repertoárjuk is igen változatos volt. Szvsz, akkor teccett meg nekem is a dolog, és lettem ilyen perverz” – olvastuk az egyik magyar ballkick oldalon.

Félénkek

Az egyes oldalakon leginkább férfiak osztják meg egymással különös fantáziáikat és ámulva olvassák azoknak a beszámolóit, akik már átestek ilyesmin.

A legtöbben úgy gondolják, hogy nagyon bensőséges viszony kell az ilyesmihez férfi és nő között, de azt is írják, hogy barátnőiket még sosem merték ilyesmire megkérni, mert félnek, hogy kalap kabát a kapcsolatnak, ha kiderül a férfi fél különös vonzódása.

Egy leírás szerint a legegyszerűbb rávezetni a lányokat arra, hogy mit akar az ember. Azt mondják, hogy a barátnővel az ágyban fekve csókolózás közben a partner térdét a péniszhez kell irányítani, mintha egy kis masszírozást szeretne a másik fél. A leírás szerint innen már tényleg csak néhány lépés egy-egy kisebb rúgás.

Különféle iskolák léteznek a tökönrúgáson belül. Van, aki a legjobban azt szereti, ha mezítláb van a lány, aki megrúgja, van, aki azt, ha magassarkút érez a péniszén, de a legtöbben a térdelésért rajonganak.

Szétrúgta a tököm Britney Spears

A magyar oldalakon is azt találtuk, hogy a legtöbb férfinak a tökönrúgás csak beteljesületlen vágyálom, viszonylag kevesen vannak a nagy tudás birtokában, a legtöbben álmodoznak a dologról.

A témával foglalkozó külföldi lapokon pedig sok esetben az álmok mellett a különböző hírességek is előkerülnek:

”Britney Spearsszel álmodtam. Egy koncertje után átjött hozzánk, és azt mondta, azt akarja, hogy a szolgája legyek. „Nem értem” – mondtam, és tökönrúgott. „Megőrültél” – kérdeztem tőle, de ő csak rám nézett, és újra tökönrúgott. Nagyon fájt, sértegetett, és folytatta a rúgásokat. Teljes erőmből a golyóimba rúg, sokszor, aztán elterültem a földön. „A nők megérdemlik, hogy szolgájuk legyen” – mondta Britney. Erre én: „Ok Britney, a szolgád vagyok”. „Akkor nyald le a csizmám, nyald le, ostoba férfi!” – folytatta. Lenyaltam. De nem hagyta abba a játékát, és tovább rúgta a golyóim, arcon köpött. Azt hiszem Britney nagyon jó domina lenne.” – olvastuk egy férfi álmát egy a témával foglalkozó amerikai oldalon

Nem Britney Spears az egyetlen celeb, aki ilyen jellegű férfiálmok főszereplője: „Aludtam, amikor egy lány kopogtatott az ajtó, és azt mondta, ha nem nyalom ki a seggét, akkor három csaj szétrúgja a tökömet. Nem nyaltam ki a seggét, úgyhogy visszafordultából ötször tökönrúgott. Becsuktam az ajtót, és visszafeküdtem ez ágyamba. Megjelenik három lány és tökönrúgnak, megtaposnak, aztán az egyik lány a seggével az arcomra ül, a másik, amelyik megtaposott megragadja a golyóim. Auuuuuu! Aztán a végén a három csaj leveszi az álarcot, ami rajtuk volt, és kiderül, hogy Fergie, Beyoncé és Carmen Electra voltak azok!”.