horoszkóp

Szexfilmjeit ajánlotta fel a pápának a pornós

2008.07.22. 16:12
Kapcsolódó cikkek (1)
Egy amerikai pornószínésznő szerint nem elég, ha a pápa bocsánatot kér a pedofil papok áldozataitól. Szerinte pornóval és speciális gyakorlatokkal kell kezelni a krízist.

Ha a katolikus egyház meg akarja előzni a szexuális visszaéléseket, a papoknak valódi szextanácsadásra van szükségük. - nyilatkozta Belladonna pornószínésznő az ausztrál news.com-nak.

A katolikus egyház a múlt héten tartotta a katolikus ifjúsági világtalálkozót Sydney-ben, melynek keretében XVI. Benedek pápa szombaton nyilvánosan bocsánatot kért azoktól, akiket gyerekkorukban szexuálisan zaklattak a papok. A nyilatkozat kapcsán az épp Ausztráliában tartózkodó 27 éves amerikai pornós megjegyezte, hogy szerinte a katolikus egyház rosszul kezeli a szexuális visszaéléssekkel kapcsolatos balhékat. Szerinte, ha a papok nem kapnak praktikus tanácsokat vágyaik kezelésére, akkor a botrányok folytatódni fognak. Belladonna egyik praktikus tanácsa az volt XVI. Benedek pápának, hogy engedje pornót nézni a papokat.

Belladonna

"A papság krízis helyzetben van, ugyanis nincs részük valódi szexuális tanácsadásban, viszont elvárják tőlük, hogy a való életben őrizzék meg a hitüket, terjesszék az igét." - mondta a pornós. - "Fontos, hogy a papok megtanuljanak különbséget tenni a szexuális fantázia és a valódi szex között." Ennek érdekében Belladonna háromszáz saját filmjét kínálta fel az egyháznak, sőt személyes szolgáltatását is felajánlotta. Olyan gyakorlatokat kíván bemutatni, amelyek segítik a papokat, hogy megküzdjenek a stresszel és szexuális vágyaikkal. A pornós kezdeményezését az ausztrál pornóipar képviselője az The Eros Foundation is üdvözölte.

Belladonna, aki több mint 250 pornófilmben szerepelt, idén ötödik alkalommal jár Ausztráliában, hogy fellépjen a Sydney Sexpo sztárjaként, amely a hétvégén kerül megrendezésre. Az amerikai pornóst férje és gyermeke várja otthon.