Az amerikai Gretchen Bleiler ezüstérmet szerzett a torinói olimpia snowboard félcső számában, de mégis sokkal híresebb lett, mint aranyérmes honfitársa, mert 2004-ben meztelenül szerepelt az amerikai FHM címlapján.

Az 1981-es születésű Gretchen Bleiler a coloradói Snowmass Village nevű helyen él, nem véletlen tehát, hogy snowboardozik. Első olimpiáján vett részt most Torinóban, mert a 2002-es Salt Lake City-beli versenyről hajszál híján lecsúszott. Bleiler kiskorában arról álmodozott a tévét bámulva, hogy egyszer úszásban vagy műugrásban fog indulni az olimpián, de aztán tíz éves korában szüleivel Aspenbe költöztek, és ekkor elkezdett snowboardozni. De a Velvet nem azért figyelt fel rá, mert a versenyző nők közül ő az egyetlen, aki a Michalchuk nevű figurát (amikor szaltó közben megfordul a tengelye körül) is csinálja.

Jól mutat a tiszta izom

Bleiler az FHM címlapján

Az élsportolás mellett a kockahasú, izmos testű nő rákapott a modellkedésre, és több helyen is szerepelt már pucéran. A 2004-es FHM címlapján teljesen meztelen, de igazából mégsem tűnik annak, mert ráfestettek egy bikinit. A magazin belsejében viszont bikiniben látható, de igen kihívó pózokban: az egyik képen például éppen tolja le a szoknyáját, egy másikon pedig a fenekét is láthatjuk jól a bugyija alatt. Nem csoda, hogy Bleiler szeretni mutogatni a testét, mert a sok snowboardozástól szép izmos lett, a magazinok meg nem véletlenül szerepeltetik előszeretettel, mert nem sok hájat kell róla lephotoshopolni.

Az amerikai ESPN.com weboldalnak is pózolt már meztelenül - ráadásul a saját házuk mögötti jakuzziban - ott még rá se festettek semmit. Igaz, nem látszanak sem elsődleges, sem másodlagos nemi jellegek, mert ügyesen takargatja őket. Az oldalon található cikkből kiderül, hogy eleinte nem is volt szó meztelenkedésről, Bleiler azt hitte, csak bikiniben kell majd mutatkoznia, de aztán a stáb ügyesen rábeszélte, hogy vegyen le mindent.

Nem baj, ha vastag a láb

Az ESPN.com-nak elmondta, hogy azért vállal meztelen fotózásokat, mert miért ne, és ez amúgy is szórakoztatja őt. Pedig amúgy elég szerény lány, és nem szokott meztelenül rohangálni. "Jó érzés megmutatni, hogy az ember egyszerre lehet atletikus és nőies is, illetve hogy nekem nem tökéletes modellalkatom van, mégis jól mutatok meztelenül" - nyilatkozta nekik. "Azért is jó, hogy ezt csinálom, mert legalább megmutatom a lányoknak, hogy nem baj, ha vastag a lábuk és nagy a fenekük, attól még nézhetnek ki jól. Nekem a nagy fenék és a széles comb ahhoz kell, hogy megnyerhessem a versenyeket."

Nincsenek határok

Azt is megkérdezték, mit szólnak ahhoz otthon, hogy szeret nyilvánosság előtt vetkőzni. "Az öcsém gyűlöl ezért, és mindig mondja, hogy abba kéne már hagynom" - válaszolta. Arra is választolt, hogy mit fog majd mondani a Playboynak, ha ők is felkérik majd meztelen szereplésre: "Elsőre biztos azt fogom mondani, hogy nem. Kivéve, ha nagyon sok pénzt ajánlanak. De érdekes, mert először nektek (ESPN.com) is nemet mondtam, aztán mégis meztelenül kötöttem ki egy gőzölgő kád mellett. Az ember mindig feszegeti a határait."