horoszkóp

Szavazzon vakon az idei Playmate-re

2007.09.15. 15:00

Mitől is döglik a férfi? A Playmate-ktől. És mitől Playmate a Playmate? A melleitől. Most nem hagyjuk, hogy elfogult legyen, és meglássa a hölgyek vadító tekintetét. Döntsön csak a mellek alapján, ki lesz az idei befutó.

A szavazásnak vége

1

Szőke nőhöz illő mellek, persze ezt így nem tudhatjuk. Mindenesetre az biztos, hogy nem mindig a méret a lényeg, ezek a cicik szépen meg lettek rajzolva és a tulajdonosuk sem lehet különösebben megalomán. Ha ön szerint címlapra termettek, akkor tolja ötösig.
Még nem érkezett szavazat

10

Egy újabb átlagos méretű cici, a maga nemében tökéletes, hiszen kerek, formás és egyforma. Mert úgy tűnik néha elfelejtődik, hogy mellből is kettő van és törekedni kell a szimmetriára. Mi persze kritikusak vagyunk, önök pedig legyenek elfogultak. Csak bátran.
Még nem érkezett szavazat

11

Továbbra is keressük az igazit a mellek között, ami a retusált képek miatt ugyebár közel sem olyan egyszerű feladat. Mindenesetre a hölgy lehet az egyik befutó és ebben az esetben igen szépek a természetes keblei, még ha nem is túl nagyok. Szavazzanak.
Még nem érkezett szavazat

12

Melyik cédét tegyem fel? A romantikus lassú számosat, vagy a headbangelőset? De most komolyan, ez a ferde tartás talán senkinek nem állna jól. Vagy igen, olyannyira, hogy mindjárt egy évig viselje a Playmate címet? A kérdés adott, a válaszadás önöket illeti. Mi meg majd győzködjük a zsűrit, ha önök döntöttek.
Még nem érkezett szavazat

2

A beállítás ne tévesszen meg senkit, attól még lehet, hogy nincsen öt perces szünet a két mell között. Szintén szépre szabott cicik, látszólag önálló életet élnek, tulajdonosuk büszkén hordja őket és nyilván szereti, ha olajjal kenegetik. Önnek tetszik-e?
Még nem érkezett szavazat

3

A hölgy semmiképp nem lehet Nánássy sztárfotós kedvence, legalább is számunkra felfoghatatlan, hogy kerülhetett pont ez a kép a portfolióba. Most már mindegy, azért örülhet, hogy az igazi zsűri nem csak ezt a fotót látja róla. Ezért kell megválasztani kinek a kése alá fekszünk vagy nem fekszünk.
Még nem érkezett szavazat

4

Az igazi hetyke mellű playmate, akin messziről látszik, hogy tudja mit akar. A cicik állása alapján a lány kíváncsi természetű, kipróbáló típus, aki tudja mitől döglik a légy. Vagy nem. Sebészére mindenesetre nem panaszkodhat, a végeredmény igazán jól sikerült, amennyiben ön a közepes méretű kebleket szereti.
Még nem érkezett szavazat

5

Egy számot rögtön ugrottunk is. A hölgy látszólag felfogta a domborításra tett utasítását fényképésznek. A mell megállja a helyét, a köldök piercing sem különösebben zavaró, de itt már komolyabb a betett zacskó mérete. Ha ön szerint a nagyobb látványosabb, hajrá.
Még nem érkezett szavazat

6

Van némi eredetiség ezeken a kebleken. Játékos mellnek tűnnek, és szintén kicsit nagyobb hatásúak, de lehet, hogy csak a mellbimbó kerülete miatt látszik annak. Állítólag négy pár igazi a tizenkettőből, de a bennük dolgozó gonosz nem talált ennyit. Ezeken például hezitálunk, de simán meggyőzhetőek vagyunk.
Még nem érkezett szavazat

7

Egy újabb furcsa kreáció a kisebbek közül. Lehet, hogy csak a beállítás nem sikerült túl jól, de az biztos, hogy valami nem stimmel, persze lehet csak nekünk. Pedig a sebész keze nyoma ezen a keblen is megtalálható, ez tisztán látszik. Vagy lehet, hogy csak ferdén állnak a lányok és ezért van méretbeli különbség? Ej, az a fránya retus.
Még nem érkezett szavazat

8

Hoppá, itt egy igazi távolsági buszra van szükség, hogy eljussunk A-ból B-be. Még pontosan nem értjük azt a sebészi technikát, ami ezt a végeredményt hozza, de biztosak vagyunk benne, hogy ilyen esetben kéne a lányt oldalról fotózni, ez persze a világért se lenne kritika a nagymúltú fotós előtt. Mindenesetre az biztos, hogy ezen a képen minden jól látható.
Még nem érkezett szavazat

9

Mi majdnem mindent megértünk, hiszen a bulvárban éljük mindennapjainkat. Nyilván nem múlhat egy Playmate választás se csak azon, hogy valakinek mennyire jók a mellei, de azért fontos, hogy legyenek neki. Nyilván a hölgy is valami hasonlóról ábrándozott, mikor kés alá feküdt. Csak hangsúlyozni tudjuk, hölgyeink: sebész, nem hentes.
Még nem érkezett szavazat
Köszönjük, hogy szavazott.