horoszkóp

Részegen és gumi nélkül vesztik el szüzességüket a britek

2007.07.03. 17:34
Görögök, lengyelek, thaiok: ők a legelőrelátóbb népek. Legalábbis ami az első szexet és a védekezést illeti. A briteknek azonban van még mit tanulniuk.

A britek negyede védekezés nélkül veszti el a szüzességét, ráadásul 14 százalékuk mindezt alkohol vagy drog befolyása alatt teszi- derül ki a Durex Nemzetközi Szexuális Kutatásából.

Az óvszergyártó 26 országban végzett felmérést, és több mint 26 ezer embert kérdezett meg szexuális szokásairól. A kérdőívekből az derül ki, hogy a görögök a legmegfontoltabbak, hiszen a lakosság 88 százaléka védekezik az első szeretkezéskor. Őket a lengyelek, majd a thaiok követik a biztonsági ranglistán. Ausztrália és Franciaország a maga 60 százalékos védekezési arányával a lista legvégén kullog.

A brit nők 28, a férfiak 15 százaléka érezte úgy, hogy kényszerből adta be derekát az első együttlétekor. Úgy tűnik, hogy aki szabad akaratából szexelt először, az is sokszor megbánta, hiszen a brit hölgyek majdnem fele, a pasiknak pedig 32 százaléka számolt be arról, hogy rossz döntést hozott az első alkalommal - adja hírül a BBC news.