Az első Erotika Parádé Topless Bowling versenyen versennyel ugyan nem, de szavaló pornósokkal, mellmarkolászó Pákóval és az üzletember Győzikével találkoztunk. Kemény volt, meg puha is, de mindenképpen sportérték.

Az első Erotika Parádé Topless Bowling versenyre fanyalogva mentünk, pedig ha tudtuk volna, micsoda meglepetésben lesz részünk talán jobban felkészülünk Adyból. A Pólus Center egyik zugában mellmutatásra kész félőrültek közt eleinte még izzadtam, de aztán Fekete Pákó elszánt tekintetét látva fejembe vettem, hogy akkor is jól fogom magam érezni, ha a fene fenét esz.

Tekintse meg képeinket!

A csilivili bowlingklub nem különbözik a többi hasonló egységtől, középen a minimál-vendéglátás jegyében pogácsákat szolgálnak fel, meg némi kólát és kábé két üveg pezsgőt. A szervezők amúgy azt ígérik, hogy az este folyamán a most hétvégén megrendezendő első Erotika Parádé fellépői fogják összemérni bowlingtudásukat. Magyarul: a pornósok gurítják mezítelenül a golyót.

Győzi és Pákó mellesleg

Nem is kell ennél több a bulvárnak, a bowlingtermemben egyre gyülekeznek a fotósok, aztán Pákót szúrom ki, aki hihetetlen őszintén taperolja az egyik csajt. Végül még őt is felülmúlva befut Győzike, kivételesen tényleg jó bőrben, és azonnal adja a showt. (Nem csodálkoznék, ha a Győzike Show kamerája követte volna, az mindenesetre tuti, hogy a napokban címlapra kerül: Győzi megint ölelgetett, Bea asszony pedig válópert fontolgat) Jól állnak neki a csajok, szó se róla, de azért nem szeretném, ha ő lenne a papám.

Pákóhoz rohannék megkérdezni, hogy mégis hogy érzi magát, ám fotózkodni megy három lánnyal, akik közül a legnagyobb mellűt úgy fogdossa, mintha az élete múlna rajta. Kicsit undorodom tőle, mégis az asztalához ülök, hiszen tudom, nem veszélyes, inkább bárgyú szegény. „Meghallottam hogy lesznek didis csajok, tisztára meztelenek. Mivel én vagyok a Didi Király eljottem. Lekvár barátom hívott és nagyon jól érzem magam.”

A Velvet kérdésére Pákó elárulja, hogy igenis állatok a nők, valamint kicsit később azt is, hogy már nagyon be van izgulva. „Megáll az ész, ha meglátom a csajokat” – vallja. - „Ezek szopnak, basznak.” Nahát.

Alexa és Pákó között: duplasajttal

Alexa ül mellém, a pornós, akit Pákó markolászott - kettejük közé szorítva különösen vicces amint azt kérdezem, kettejük kapcsolata szerelem volt-e első látásra. „Imádom a Pákót” - mondja Alexa, aki nagyon szőke. - „A botrány óta, tudod.” Nem tudom, így gyorsan elmagyarázzák, hogy még áprilisban találkoztak először a Coolban Majkánál. „Pákó a dákójával molesztált” - állítja a lány és ezen mindenki nevet. Aztán elmondja: ez az esemény Erotika Parádét harangozza be, de még pontosan ő sem tudja mi fog történni. Az Erotika Parádé lényege, hogy nem szabad összetéveszteni a konkurens Erotika Kiállítással, és persze az is, hogy előbbi most hétvégén lesz.

Pákó még elmondja, hogy elsőként afrikai vudu-masszást alkalmazna a mellettem mosolygó Alexán, aminek a vége persze szexben csúcsosodna, mire a hölgy azzal reagál, hogy ő boszorkány, és segítségül hívja Miller Rózsa barátnőjét. Ekkor jobbnak látok lelépni.

Tekintse meg képeinket!

Bowlingozni még mindig nem bowlingozik senki, viszont őrületes módon kattognak a vakuk, Győzi és a csajok, Pákó és a csajok, együtt mindenki (Győzi néha telefonál). Egy csomó meztelen nő, van aki legalább tíz percig tud nagyon durva szopós szájjal nézni. Csodálatra méltó. Nem az a Playmate-típusú felhozatal (végre megértettem a különbséget), de vannak jók köztük. Hovatovább kibukkannak a mellek, mindenfelé mindenfélék. De a seggek rosszak. A Victoria Beckham-imitátor messziről jó. A sztárok szeretik őket, a fotósnak is tetszik, szórakozik a férfinép.

Nem a Marsi Anikók

Most már bevalljuk, a bowling-golyó legközelebb a lányok melléhez került, nem annyira a földhöz, pláne nem a bábukhoz, de ezt senki nem bánta. Minket a sors egy csodálatos triumvirátus karjai közé sodor, tagjai Amanda, Krisztina Ventura és Léda Parish, kápójuk Ventura, aki, miután meghallotta az Index/Velvet nevét, engedélyt ad az interjúra. Óriási természetes mellei lógnak a nagyvilágba ízlésesen. A lányok rögtön felfedezték a titkos párhuzamot bowling golyó és női mell között, különösen Ventura, aki már 2002 óta űzi az ipart és imádja. „A tekegolyó túl kicsi” – vallja a profi játékos, aki korábban vendéglátózott. - „A bowlinggé viszont pont akkora, amit egy férfi nagynak gondol. Az én letöltöttségem a negyven feletti korosztályra jellemző, azok a nagy melleket szeretik.”

Amanda megjegyzi, hogy szerinte a vén rókák a tinikre buknak, mivel az ő idejükben ilyesmiről még nem is álmodtak, hát én nem akarok velük vitatkozni. Ventura amúgy már sztár lenne - bár ő egyedül Cicciolinát tartja annak a szakmában – rengeteg díja van, és mindhárman büszkék nem plasztikázott melleikre.

Ventura még elmeséli, hogy ő azért kezdett pornózni, mert ilyen keblekkel áldotta meg az Isten, valamint hogy megélhetési pornósból nem lesz soha sztár, hiszen ezt a munkát csak akkor csinálhatod jól, ha szereted. „A lányok, akik elszállnak, elhullanak” - teszi hozzá Amanda prózaian, aki 2004 óta nyomja az ipart. Ő egyébként arra a legbüszkébb, hogy ő se nem nagy mellű, se nem extrémen szép, mégis a legjobb helyen van a szakmában. - „Mindig korrekt voltam, jó helyen a jó időben és soha nem szabad elfelejteni, hogy emberségesnek kell lenni. Csak az erős karakterek maradhatnak életben.”

Léda Parish a legszótlanabb köztük, cserébe viszont saját verset szaval az Indexnek, és ő az, aki a művésznevét is Ady iránti tiszteletből választotta. Aztán megrohamoznak minket a fotósok és megint mindenki a melleit emelgeti. Különös kontraszt miután mindannyian lelkesen beszélgettek a költészetről. Ventura elmegy gurítani és hetet le is söpör. Győzike időközben elmenekült. Ha verseny nem is nagyon volt, senki nem érezte hiányát. Majd parádéznak a hétvégén.