Dugja fel magának Paris Hiltont!

2007.07.05. 21:59
Hírességeket ábrázoló szexuális játékszereket dob piacra egy amerikai vállalkozás az anális műveletek kedvelőinek. Ha pedig valakinek nem lenne elég Bush elnök, vagy Paris Hilton arca a hátsójába, az valamelyik családtagjából, vagy ismerőséből is csináltathat buttplugot.

A Celebritybuttplugs fő profilja, hogy az anális örömök rajongóit a mostani celebtrendeknek megfelelő segédeszközökkel lássa el. Egyelőre csak néhány modell közül lehet választani, de a készítők nagyon hatékonyan fedték le a különféle társadalmi rétegeket: van politikus, színész, sportoló és Paris Hilton. A szaknyelven análdugónak hívott játékszerek egyébként két nagy kategóriában kaphatók: van sima, és van vibrátoros is, ami működés közben leginkább egy 21. századi keljfeljancsira hasonlít.

Parass Hilton

Klikk!

Talán az ifjabb korosztályt becélozva dobták piacra az eladásra kerülő hotellánc örökösnőjét megformáló készséget. Hilton kisasszony műanyag mása szende szűzként, lehajtott fejjel vár a sorsára, de mivel a gyártók naprakészek a média eseményeiből, már kapható belőle rabruhás special edition is.

Smell Gibson

A Mi kell a nőnek című film főszereplője valószínűleg sosem gondolta volna, hogy ez kellene a nőnek: a weboldal szerint az ő szögletes piedesztálra helyezett, a Rettenthetetlen mintájára kék-fehér, üvöltő feje a vágy tárgya. Annyira sokkoló látványt nyújt ez a szerkezet, hogy motoros verzió már nem is készült belőle. Külön érdekesség az úszáskor használt füldugók színére emlékeztető, márványosan hullámzó kék árnyalat.

Asscademy Award

A filmrajongóknak készült az Oscar-szobrot ábrázoló szerkezet. Formája humanoid, ugyanakkor teljesen amorf. A kezében kard helyett egy azonosíthatatlan tárgyat tart, de a cég profiljából lehet azért sejteni, hogy minimum egy műpénisz az. Tizenöt centi magas és ijesztő.

George Dubya Tush

A regnáló amerikai elnököt ábrázoló játékszer messze a legviccesebb az összes közül. Óriási füleivel egész hülyén mutat, pláne a sötétben világítós változat. Érdemes még megfigyelni, hogy ráncolja Bush az arcát, nyilván ő is tudja, hogy mi vár rá.

Dingleberry Bonds

A híres amerikai baseball játékost, Barry Bonds-ot ábrázolja ez a szerkezet. A karikatúraszerű fejben végződő dugó szintén kapható motoros formában. Ennek a játéknak a neve a legjobb, a dingleberry ugyanis huszárkörtét jelent.

Saját cuccok

A bájos játékszerek ára 22 és 40 dollár között mozog, de akinek mindez nem lenne elég, az potom 126 dollárért rendelhet magának egyedi darabot tetszőleges képmással. A rendeléshez csak annyit kell tenni, hogy a cégnek elküldjük e-mailben a megmintázni kívánt személy fotóját, majd nagyjából két hét múlva megkapjuk kézzel készült, személyre szabott análdugónkat.