Robert De Niro, Gérard Depardieu, de még Clive Owen sem teketóriázott, ha gatyájuk lehúzásáról volt szó. Mi kiválogattuk a számunkra legszimpatikusabb villantásokat, Ön pedig 1-10-ig pontozhatja, hogy melyik jelenet milyen hatással van a hormonháztartására. Vigyázat, a fotókon szereplő sztároknak látszódik a micsodájuk, aki nem bírja a látványt, inkább ne is nézzen oda.

1. Christian Bale

Nőket, kurvákat, hajléktalant mészárol le különös kegyetlenséggel az Amerikai pszichóban (American Psycho) Christian Bale. Bret Easton Ellis-t, a könyv íróját kritizálták az Amerikai pszichó nőellenessége miatt, de a Mary Harron rendezett film már-már nőpárti: a fontosabb szerepekben feltűnő hölgyek nem esnek áldozatul, és még Bale péniszének is örülhetünk pár pillanat erejéig. (A jelenet zenei aláfestéseként a Bale káromkodásából készült remixet ajánljuk, úgy lesz igazán hatásos.)

Amerikai pszicho

2. Bruce Willis

A mogyorói mára már valószínűleg úgy néznek ki, mint az aszalt szilva, de tizenöt évvel ezelőtt, amikor még haja is volt, Bruce Willis gatyájába mindenki szívesen belenézett volna. A színész Az éj színében (Color of Night) élt is a lehetőséggel, és a víz felhajtóerejének átengedve mutatta meg péniszét a nagyközönségnek. Willis férfiasságának ugyan csak a vége villan meg pár pillanatra, de így is beírta magát a celebpéniszek nagykönyvébe.

Az éj színe

3. Antonio Sabato Jr

Antonio Sabato fehérneműmodellként kezdte a karrierjét, valamint megjelent Janet Jackson Love Will Never Do (Without You) zenei videójában. Játszott a General Hospital-ban, de leginkább a Melrose Place-ből lehet ismerős. Pénisze pedig az 1998-as Robbanófejekből (The Big Hit) lehet ismert, ebben vetkőzött ugyanis meztelenre az olasz származású szépfiú. 2005 júniusában csatlakozott a Híresek és Gazdagok stábjához, hímvesszője pedig felejtős lett, jó mélyre kellett ásnunk ahhoz, hogy előkerüljön a bizonyíték a villantásra.

Robbanófejek

4. Ewan McGregor

Kicsi Ewannek becézi, de a hollywoodi legendák szerint akkora farka van McGregornak, mint egy Jetinek. A színész első alkalommal a Trainspottingban lóbálta meg sebtében a lompost, jó szokását pedig megtartotta: a szintén 1996-os Párnakönyvben (The Pillow Book) többször is meztelenül mutatkozik, de leginkább a Velvet Goldmine című filmben tette oda magát rendesen. Bár a kritikusok alaposan lehúzták a történelmi műfajú alkotást, McGregor egyik két perces alakítása feledhetetlenné tette: a sztár az egyik jelenetben a színpadon csápolva letolja a nadrágját, miközben Kicsi Ewan a nagy ugrálásban csoda, hogy nem szakad le. De nem elég ez, a pénisz előkerül az öt évvel ezelőtti Young Adam-ben is, ahol McGregor a direkt csúnyára maszkírozott Tilda Swinton-ra kattan. A színész egyébként nem tartja magát exhibicionistának, saját bevallása szerint amióta nem iszik , azóta már arról is leszokott, hogy partikon előkapja kis barátját.

Trainspotting
Párnakönyv
Velvet Goldmine
Young Adam

5. Robert De Niro és Gérard Depardieu

Bernardo Bertolucci a Huszadik század (Novecento) című film forgatásának befejezése után, 1975-ben a Wikipédia szerint úgy nyilatkozott, hogy egyetlen képkockát sem hajlandó kivágni a filmből, noha a producer a forgalmazhatóság érdekében ragaszkodott ehhez. Aztán mégis abban maradtak, hogy szükség van a csonkításra, így a szigorú amerikai cenzúra miatt főleg a szexuális vonatkozású jelenetek rövidültek meg, vagy maradtak ki. Amerikában legelőször 1993-ban mutatták be az eredeti változatot, amiben Robert De Niro és Gérard Depardieu a pöcseikkel játszadoznak, illetve Stefania Casini a kezeivel egyszerre próbál mindkét fiúnál erekciót kiváltani - a filmet itthon is csak 18 éven felülieknek ajánlják.

Huszadik század

6. Michael Pitt

Bernardo Bertolucci produkciói nem képesek nélkülözni az erotikát és a szexet, függetlenül a műfajtól. Az álmodozók The dreamers) naturalista módon, és néha öncélúan mutatja be a szexualitást, és három diák kapcsolatát. A kamerák előtt többször is kivillan a két fiú főszereplő, Louis Garellét és Michael Pitt farka, de a kulcsjelenet az, amikor Eva Green Pitt előtt térdepelve kibújtatja a fiú péniszét a gatyájából.

Az álmodozók

7. Clive Owen

Az angol színész rekordidő alatt vált híressé, népszerűsége viszont akkor kezdett vészesen hanyatlani, amikor 1991-ben a Takard el a szememben (Close My Eyes) eljátszotta a saját nővérébe szerelmes fiú szerepét. A nézők képtelenek voltak feldolgozni Owen önkéntes imázs-rombolását, így a Közelebb (Closer) című filmig nem is kapott érdemleges felkérést. A merész ötlet hazai rajongói oldala szerint számára anyagi mélypontot eredményezett, a közönség viszont gazdagabb lett egy villantással.

Takard el a szemem

8. Leonardo DiCaprio

Arthur Rimbaud és Paul Verlaine történetében DiCaprio Rimbaud szerepében naiv s a világból kiábrándult ifjúként jelenik meg egy szál pöcsben, ugyan elég rövid ideig, de az éles szeműeknek szemet szúr.

9. Daniel Craig

Az új James Bond akkor fogadta meg, hogy soha többé nem iszik alkoholt rendezők társaságában, amikor a Some Voices-ban a pia hatására pucérra vetkőzött a kamerák előtt. "A jelenet szerint derékig meztelenül kellett volna rohannom az utcán, felsőtestemen paradicsomlével. De amikor berúgtam Simonnál, bevállaltam, hogy megcsinálom én meztelenül!" - nyilatkozta, és hozzátette, azóta megbánta ezt az esetet. ( Nem is csoda, hiszen mindössze az Ist férne el a farkán az Isten hozott Oklahomában tetkó helyett.

Some Voices

9.+1 Heath Ledger

A 28 évesen elhunyt színész legismertebb filmje a Túl a barátságon (Brokeback Mountain). A történet központi témája a férfiszerelem: két cowboy éveken át tartó titkolt szerelmi viszonyáról szól. A film azon jelenetét, amikor Ledger és Gyllenhaal meztelenül ugranak a tóba, a rendező, Ang Lee kivágta, de az európai kiadásokban ez is látható.

Túl a barátságon