horoszkóp

A celebek máshogy dugnak

2007.11.14. 21:37
Egy amerikai felmérés szerint a hírességek szexuális szokásai eltérnek az átlagemberekétől. Kedvenc hírességeink többször csalják meg a partnereiket, mint a kevésbé híres emberek, a szex általában elsőrangú helyet foglal el egy kapcsolat minőségének megítélésében, és a celebek szívesen belemennek a legtöbb erotikus játszadozásba.

A Prince and Associates celebek szexuális szokásait kutató felmérését a Forbes magazinban jelentették meg. A felmérés során 1015 legalább huszonöt éves színészt, zenészt és modellt kérdeztek meg. A celeb státusz pedig úgy került megállapításra, hogy a megkérdezetteknek minimum nettó 10 millió dollár vagyonnal kellett rendelkezniük.

Hannah Grove a felmérés egyik készítője szerint a hírességek azért szexelnek többet, vagy azért fontosabb számukra a szex, mint a nem híres embereknek, mert a siker és a gazdagság felbátorítja őket.

Majdnem mindegyik megkérdezett házas volt, ennek ellenére a férfiak 69, a nők 78 %-a csalta már meg legalább egyszer partnerét. Az ABC egy 2004-es felmérésében az amerikaiak 16 %-a mondta csupán, hogy legalább egyszer hűtlen volt a társához. A saját felmérésünkben azt tudtuk meg, hogy a férfiak 41, a nők 30 %-a csalta meg a partnerét.

Ami az elfogyasztott partnerek mennyiségét illeti, ott a kutatók azt találták, hogy a férfiaknak átlag 26 partnerük volt, míg a nőknek 36. Amerikában ez a szám a férfiaknál 7, míg a nőknél négy. Olvasóink itt is a celebek és az átlag amerikaiak között helyezkednek el a tizenkét partneres átlaggal.

Nagyon fontos a szex

Kalandos/egzotikus szex
A celebek szerint ilyen a "kalandos/egzotikus" szex: szadomazo, tantrikus technikák a szeretkezés elnyújtására, krémek, kezelések, szinte bármi. A kutatást végzők kiemelték, egy válaszadó azt mondta, van egy trapéza otthon, ami a hálószoba plafonjáról lóg le, egy másik pedig kifejezetten szeretett nagyvárosok szökőkútjaiban szexelni.

A Forbesban közzétett felmérésből megtudhatjuk, hogy a férfi celebek nyolcvankét, a nők kilencven százaléka mondta, hogy számára "nagyon" vagy "iszonyatosan" fontos a szex egy kapcsolatban. Ezeknek az embereknek több mint nyolcvan százaléka gondolja úgy, hogy a celeb státusz javított a szexuális életükön.

A férfiak a következő dolgokat emelték ki: jobb minőségű szexben lehet részük (79,5 %), több partnerük lehet (67%), "kalandosabb/egzotikusabb" szexben lehet részük (62%). A nők 86 %-a említette a jobb minőségű szexet, 95 %-uk pedig a "kalandos/egzotikus" szexet.

A legáltalánosabban elfogadott celebszex-trend a légiszex. A férfiak 43,5, a nők 69 %-a mondta azt, hogy szexelt már repülőgépen. A levegőben történő szexelést persze nagyban elősegíti, ha az embernek van magángépe, és nem kell az utasszállítógépek törpemosdóiba nyomorogni.

Ez szinte normális

Mile High Club
Így hívják azt a képzeletbeli klubot, aminek a tagjai azok az emberek, akik szexeltek már repülőn. Arra nincs igazából magyarázat, hogy miért olyan jó repülőgépen dugni, de egyesek a szokásostól eltérő légnyomás miatt hevesebb orgazmusokról számolnak be. A légiszexet Lawrence Sperryhez kötik, a robotpilóta kitalálójához, aki állítólag 1916-ban azért zuhatn le utasaival együtt - a baleset nem volt halálos kimenetelű -, mert a vécében szexelt egy nővel. forrás: Wikipedia

A felmérést készítők szerint a celebeken nagy a nyomás, amikor körülrajongják őket a groupie-k, vagy a felajzott rajongók, akik bármit megtennének, hogy ágyba bújjanak kedvencükkel. Egyrészt tehát az alkalom szüli a tolvaj elvet követve a hírességek szinte semmi mást nem tudnak tenni, mint szexelni az őket övező nagy rajongásban.

Másrészt viszont nem lehet csak azzal magyarázni a szexuális jobban túlfűtött életmódot, hogy csak azért van, mert lehetőségük van szexelni. Joy Davidson, egy New York-i pszichológus a szinte állandó utazásban látja a másik okot. Legalábbis a megcsalások nagy számát azzal magyarázza, hogy a hírességek sokat és sokáig vannak távol a partnereiktől.

Davidson figyelmeztet arra is, hogy az ilyen felmérések eredményeit érdemes fenntartással kezelni, de ugyanakkor felhívja arra is a figyelmet, hogy hasonló tendenciákat figyelt meg ő is a praxisa alatt. A szexuális túlfűtöttség, a kísérletező kedv, a szexuális tapasztalatok mind részét képezik a hírességek világának.