horoszkóp

Visszavonul a pornóbotrányba keveredett hongkongi színész

2008.02.24. 14:59
Kapcsolódók (1)
Edison Chen bejelentette visszavonulását és videóüzenete után élőben is elnézést kért minden érintettől.

A halállal fenyegetett hongkongi színész, Edison Chen - akire 11 millió forint vérdíjat tűzött ki a maffia - először szombaton jelent meg nyilvánosság előtt szexbotránya óta. "Szeretnék most bocsánat kérni mindenkitől azért a szenvedésért, amit okoztam és azért amilyen problémák emiatt adódtak. Szeretnék bocsánatot kérni a hölgyektől és családjuktól is. Sajnálom"- foglalta össze a sajtónak Chen az érzéseit. Edison Chen arra is kitért a sajtótájékoztatón, hogy felhagy a szórakoztatóipari karrierjével és visszavonul - írta a Just Jared.

A színész-énekes pályája akkor tört ketté, mikor notebookját, amiken szexképeket tárolt, szervizbe adta. A szervizelés alatt a képek felkerültek az internetre, ami miatt több szerver is összeomlott Kínában. Kiderült, hogy Chen előszeretettel hetyegett a hongkongi éjszaka néhány közepesen ismert celebjével. Chen helyzetét tovább rontott az, hogy a nyilvánosság előtt felvállalt barátnője, a Yeung nevű médiacézár unokahúga, és emellett a Sun Yee On nevű triáddal is jó kapcsolatot ápol. A színésznek ráadásul ezt megelőzően is volt már néhány bírósági ügye, amit párja nem igazán értékelt 

A képeken szereplő lányok közül többen barátkoztak maffiózókkal is, ami megint csak kínos lehetett Chennek. Az alvilági figurák a pásztorórák miatt halálosan meg is fenyegette. A képek nyilvánosságra kerülésekor a színész elhagyta az országot és szombatig nem is lehetett tudni merre bujkál.