horoszkóp

Charlotte Church-é 2006 legjobb angol melle

2006.09.07. 16:14
Kizárólag celebritások, kizárólag természetes mellekkel vehettek részt azon a szavazáson, amit a Fayreform Nemzeti Büszkeség Napja a Keblekért nevezetű rendezvényen szervezetek Nagy-Britanniában. A győztes Charlotte Church helyi érdekeltségű popsztár lett.
Jane Goldman ezzel az utolsó helyen végzett. Klikk a képre!

Nincsen a világon szebb, mint a

Az angolok jó érzékkel tudják, minek érdemes Nemzeti Büszkeség Napját szentelni: a nagy melleknek. A Fayreform Nemzeti Büszkeség Napja a Keblekért elnevezésű egyhetes rendezvénysorozat alkalmából meg is szavaztatták a népet arról, hogy a honi celebritások közül kinek van a legjobb melle, sőt azt is kikötötték, hogy a versenyben csak valódi, azaz természetes, azaz nem művileg létrehozott vagy felpumpált keblek vehetnek részt.

Helyiérdekű kebelcsodák

A szavazáson 33 százalékos szavazati aránnyal a honi popipar üdvöskéje, Charlotte Church nyerte a fődíjat, övé lett 2006. legszebb celebriti-cicije. Ezzel a tavalyi győztes Kelly Brook színésznő 22 százaléknyi szavazattal a második helyre szorult, harmadik helyen pedig a The Sun angol bulvárlap kolumnistája, Lorraine Kelly áll 8 százalékkal. A további nevek részletezésétől el is tekinthetünk, mivel itthon kábé annyian ismerik például az ötödik helyen álló Fern Brittont, a This Morning című műsor műsorvezetőjét, mint Angliában Marsi Anikót. A lista alább, a galéria pedig magáért beszél.

A Top Ten Celebrity Real Breasts 2006 listája:
1. Charlotte Church (33%)
2. Kelly Brook (22 %)
3. Lorraine Kelly (8 %)
4. Billie Piper (5 %)
5. Fern Britton (4 %)
6. Kate Garraway (3 %)
7. Melinda Messenger (3 %)
8. Dawn French (2 %)
9. Jessie Wallace (1 %)
10. Jane Goldman (1 %)

Big is Beautiful

A Fayreform egyébként egy fehérneműmárka, ami főleg a nagy mérettel rendelkező hölgyekre szakosodott, és egyhetes eseménysorozatával azt próbálja tudatosítani a nőkben, hogy igenis legyenek büszkék a mellükre, minél nagyobb, annál inkább. És persze nyilván arra is szeretné őket ránevelni, hogy büszkeségeiket lehetőleg az ő melltartóikkal támasszák alá.

A cég részéről Emma Chapman az első helyezett Charlotte Church-öt méltatva kiemelte: "Charlotte nagyon jól tudja, hogyan hozza ki a legtöbbet testi és kebelbéli adottságaiból".