A természetes nagy cicik lassacskán a legértékesebb kincsnek számítanak ezen a bolygón – legalábbis az Unibrow nevű internetes portál szerint. Ma már egyre kevesebb olyan celebet lehet látni, akinek nagy melle van és nem szilikonból készült. Az Unibrow-nál éppen ezért úgy gondolták, hogy érdemes ezeket felidézni és összeállították a tíz legszebb természetes celebcici listáját, amit tulajdonosaik legalább egyszer megmutattak a kameráknak. Tom Cruise exneje, Mimi Rogers vezeti a mezőnyt.

10. Debi Sue Vorhees

A most 46 éves színésznő maximum a Dallas című sorozat néhány epizódjából lehet ismerős. Életében egyetlen félmeztelen jelenetet vállalt, de ez épp elég volt ahhoz, hogy mellei emlékezetesebbé váljanak, mint színésznői pályafutása.

9. Keeley Hazell

A mindössze 21 éves angol glamour modell hölgy már pályája kezdetén a természettől kapott szép és nagy ajándékáról híresült el. Ha gonoszkodni akarnánk, akkor mondhatnánk, hogy egy jól megtermett tejcsárdája van, de kár lenne egy ilyen szép teremtményt ilyen gúnyos szavakkal illetni. 70 E-s melltartó méretéből könnyű levonni a következtetést, hogy Hazell egy rendkívül vékony lány rendkívül nagy dudákkal.

8. Linzi Dawn McKenzie

A glamour modell és pornószínésznőnek már 12 éves korában elkezdett nőni a melle, ami 15 éves korára elérte a 75 E méretet, 17 évesen pedig már a Magyarországon nem is nagyon kapható 75 J-s melltartót hordott. Nem csoda, hogy ezt nem bírta sokáig és egy mellkisebbítő műtéttel 75 E-re "szabatta" magát. A 29 éves hölgy jó néhány pornófilmben látható volt, de szerepelt egy-két B-filmben is.

7. Helen Mirren

Az Oscar-díjas színésznő pályája egy korai filmjében mutatkozik meg anyaszült meztelenül. A Királynő című nagysikerű főszereplőnőjének nem kell szégyenkeznie, amiért kezdő színésznőként ledobta ruháit, ugyanis valószínűleg melleit nagyon sok ma fiatal lány megirigyelné.

6. Jennifer Connelly

A 37 éves színésznő többek között a 2000-ben készült Szerelmem szelleme című film egy heves szexjelenetében mutatja meg bájait. Az Egy csodálatos elme című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat nyert hölgy már két gyermeket szült, az elsőt 1997-ben, a másodikat pedig 2003-ban.

5. Uschi Digard

Az egykori pornószínésznő és modell hölgy az 59 évével a mezőny egyik legidősebb tagja. Jó néhány pornófilmben szerepelt, így többször is megmutatta a világnak amije van, és ezért nagyon is hálásak lehetünk neki.

4. Shannon Whirry

A 43 éves színésznő erotikus B-filmekkel kezdte pályáját, de aki esetleg ezekből nem látott egyet sem, az sem maradt le semmiről, ugyanis a hölgy kebleit az Én és én meg az Irén című filmben is látni lehetett. Abban nyilvánosan szoptató anyaként jelent meg, aki mikor hirtelen lepillant, halálra rémül a tejtől duzzadt kebleit lopva szopó idegentől (Jim Carrey), akit meglát. A pletykák szerint Carrey állítólag valóban szopott Whirry melléből.

3. Diora Baird

A fiatal színésznő, aki régebben a Guess? Modellje is volt, nem egy pucér jelenetet vállalt karrierje kezdetekor. Az áttörést az Ünneprontók ünnepe című film hozta meg neki. A 25 éves hölgy számos magazinnak pózolt már meztelenül, úgy mint Playboy, FHM, vagy Maxim, csak hogy néhányat említsünk közülük.

2. Kelly Brook

A 28 éves hölgy modellként lényegesen sikeresebb, mint színésznőként. 2005-ben megnyerte az FHM a világ 100 legyszexisebb nője szavazását, amelyen akkor állítólag 15 millió ember adta le voksát. Filmes karrierjéből legismertebb alkotásként az Olasz meló című művet lehetne kiemelni.

1. Mimi Rogers

A legszebb természetes mell Mimi Rogersé, legalábbis a Unibrow nevű portál összeállítása szerint. Tom Cruise exfelesége már több, mint ötven filmben szerepelt, persze nem mindegyikben mutatta meg hatalmas kebleit. Az 52 éves színésznő mellékállásban rangos pókerversenyeken vesz részt. Nyilván nincs nehéz dolga, ha el akarja vonni ellenfelei figyelmét a játékról.