horoszkóp

Kiállítják a világ farkait

2007.02.23. 18:33
Kicsi, nagy, színes, egyenes és görbe péniszeket láthat az érdeklődő ezen a hétvégén egy londoni kiállításon. Fényképen.

Péniszfotó-kiállítás nyílik a hétvégén Londonban. Lawrence Barraclough, a My Penis and I (A péniszem és én) című tévéfilm alkotójának új kezdeményezése, hogy a honlapján összegyűjtött hímtagok fotóit kiállítsa. A weboldal látogatói által beküldött számtalan, kizárólag nyugalmi állapotban lévő falloszról készült képek gyűjteményének a The Foundy nevű londoni múzeum ad otthont február 24-25-én.

Aztán megbeszélik

Az esemény célja, hogy a legtöbb formájú, méretű és színű péniszt láthassa a nézőközönség. A modelleknek természetesen névtelenséget biztosít a szervező. A néhány, nyugati társadalomban még fennmaradt tabu közül, a pénisz méretének témája az egyik legerőteljesebb. Ez az, ami ninden férfit foglalkoztat, de csak kevesen beszélnek róla nyíltan. Lawrence Barraclough filmjét saját 7,5 centiméteres falloszáról, és e tény saját életére tett bosszantó hatásáról forgatta. Nem véletlen tehát, hogy a kiállítás célja a péniszméret tabujának feloldása. Ennek érdekében a szervező az esti órákban interjút készít a látogatókkal, hogy megtudja, hogyan változtatta meg a kiállítás nézőpontjukat saját falloszméretükkel kapcsolatban.